ZBUNILA SVOJE OBOŽAVATELJE

BRITNEY SPEARS OPET ŠOKIRALA: Povukla nevjerojatan potez

| Autor: Glas Istre
Britney Spears (Foto: Facebook)

Britney Spears (Foto: Facebook)


Iako je njezin Twitter profil još aktivan, pjevačica je izbrisala Instagram račun na kojem je posljednjih mjeseci objavljivala golišave fotografije, prenosi gloria.hr

Nakon što se konačno riješila skrbništva pod kojim je bila 13 godina i nije mogla odlučivati o svom životu, pjevačica Britney Spears kao da se ponovno rodila. Počela je raditi sve ono što prije nije smjela, između ostalog i objavljivati golišave fotografije na društvenim mrežama, no posljednjih njezin potez sve je šokirao.

Naime, Britney je izbrisala svoj Instagram račun, što je potpuno zbunilo njezine obožavatelje koji je godinama prate i podržavaju, a imali su i prste u njezinu oslobođenju od skrbništva. Profil pop zvijezde od jučer se ne može naći na Instagramu, što je vrlo čudno jer je ipak zadržala Twitter profil koji je i dalje aktivan.

Međutim, na njemu nije objavila ništa novo otkako je progovorila protiv svoje sestre Jamie Lynn u objavi objavljenoj 15. siječnja. Obožavatelji su je na toj platformi panično ispitivali što joj se dogodilo s Instagram profilom, no ona im nije odgovorila.

Britney se nedavno obrušila i na oba svoja roditelja, oca Jamieja, pod čijim je bila skrništvom i majku Lynne. "Danas sam shvatila da se moja mama trebala plašiti mog oca u životu! Ili se barem pokušati brinuti. Naučila sam biti poput nje... Ne znam taj način, tvoj slatki - kojeg se tata nikad ne boji - zar ne mama? Kad se mame prave da su njihove kćeri, moj cijeli život...", napisala je na Instagramu.

Britney će detalje o svom životu i mučnih 13 godina skrbništva opisati u knjizi za koju je navodno dobila oko 15 milijuna dolara. Njezina knjiga će doći nakon knjige njezine sestre Jamie Lynn Spears koju je objavila početkom godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of