iskreno progovorio

Joe Alwyn napokon prekinuo šutnju o prekidu s Taylor Swift

| Autor: M. Č.
  (Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Engleski glumac Joe Alwyn otvorio se o kraju svoje veze s pop senzacijom Taylor Swift u nedavnom intervjuu za Sunday Times Style Magazine.

Prisjetimo se, u travnju 2023. godine javila se vijest o prekidu Alwyna i Swift, a do rujna, Swift je već započela vrlo javnu vezu s igračem Kansas City Chiefsa, Travisom Kelceom.

Najnoviji album Swift "The Tortured Poets Department" navodno je nazvan po WhatsApp grupi pod nazivom "The Tortured Man Club", koju je Alwyn dijelio s glumcima Paulom Mescalom i Andrewom Scottom. Kada su ga pitali je li slušao album, Alwyn je izbjegao pitanje.

"Nadam se da svatko može suosjećati i razumjeti poteškoće koje dolaze s krajem duge i potpuno predane veze koja je trajala više od šest i pol godina", rekao je Alwyn, te dodao: "To je teško navigirati. Ono što je neobično i nenormalno u ovoj situaciji je da, tjedan dana kasnije, to iznenada postaje javno i vanjski svijet se može uključiti."

"Dakle, imate nešto vrlo stvarno što iznenada biva bačeno u vrlo nestvaran prostor: tabloide, društvene mreže, tisak, gdje se to onda rastavlja, nagađa, iskrivljuje izvan prepoznavanja. I istina je, do te posljednje točke, uvijek će postojati razlika između onoga što je stvarno i onoga što se priča. Pomirio sam se s tim", nastavio je.

Objasnio je da su on i Swift zajednički odlučili zadržati detalje svoje šestogodišnje veze privatnima, i to je nešto za što ne vidi razlog mijenjati nakon objave njezina albuma. Iako se za neke pjesme s albuma, poput "So Long, London" i "loml", spekulira da govore o njemu, odbio je govoriti nešto više o prekidu ili svom trenutnom ljubavnom životu.

"Siguran sam da možete razumjeti, s obzirom na razinu buke i nadzora oko moje prošle veze, zašto sada ne bih želio samo otvoriti vrata za takve stvari", kazao je kratko.

Alwyn je također govorio o radu s Yorgosom Lanthimosom na filmu "Kinds of Kindness," u kojem Alwyn glumi samohranog oca koji pokušava vratiti svoju ženu (Emma Stone) iz kulta. Film je Alwynov drugi projekt s Lanthimosom, a prvi je bio "Miljenica" iz 2018. godine. Uz Alwyna, u "Kinds of Kindness" glume Emma Stone, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Jesse Plemons i Hunter Schafer, među ostalima.

"Iako Yorgos zaista ulazi u tamne kutke u svom radu, drži laganu atmosferu na setu. To je drugi put da radim s njim i s Emily,” rekao je, nazivajući Stone njezinim pravim imenom, te naposljetku zaključio: "Volim ih oboje i volim raditi s njima, tako da je bilo ugodno."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter