ne nazire se kraj problemima

Jennifer Lopez i Ben Affleck prodaju svoj dom od 60 milijuna dolara

| Autor: Novi list
(Reuters)

(Reuters)


Glasine o mogućem prekidu između pop senzacije Jennifer Lopez i glumačke zvijezde Bena Afflecka postale su još intenzivnije kada je par navodno angažirao agenta za nekretnine, a u medije je dospjela vijest da prodaju svoj zajednički dom u Beverly Hillsu.

Javna pojavljivanja novopečenih supružnika naglo su opala od izlaska dokumentarca "The Greatest Love Story Never Told" u veljači, koji govori o nastanku njezinog vizualnog albuma "This Is Me… Now". Njihova je veza snažno prisutna u dokumentarcu, uključujući Affleckovu nelagodu što je njihova stvarna romansa iskorištena za projekt.

Oni koji traže razlog za razdor vjerojatno razmišljaju i o drugim Affleckovim komentarima u dokumentarcu, poput "Stvari koje su privatne, uvijek sam osjećao da su svete i posebne—jer su, dijelom, privatne. Tako da mi je za to trebalo malo prilagodbe."

A scena u kojoj dvoje razgovaraju o svojoj pomirbi nakon prekida 2004. godine čini se posebno relevantnom. "Slušaj, jedna od stvari koje ne želim je veza na društvenim mrežama. Shvatio sam da to nije fer stvar za tražiti. To je kao da se udaješ za kapetana broda, a [ti kažeš], 'Pa, ne volim vodu'."

Ova izjava, uz incidente poput onog viralnog trenutka lupanja vratima od prije više od godinu dana, navelo je ljude da od početka nagađaju da je njihov brak "na staklenim nogama."

Zato i izvještaj TMZ-a, koji prenosi da su Affleck i Lopez angažirali agenta da proda njihovu kuću u Beverly Hillsu (u koju su se uselili tek prošle godine), djeluje posebno značajno. Prema izvoru, agent pokazuje kuću već oko dva tjedna, ali još nisu pronađeni kupci za nekretninu, koja navodno ima traženu cijenu od 65 milijuna dolara.

Inače, slavni par je kuću od oko 4200 metara kvadratnih kupio u svibnju 2023. godine. Tad su mediji pisali da su je platili u gotovini i dali iznos od 60,85 milijuna dolara. Novoizgrađena kuća ima 12 spavaćih soba, 24 kupaonica i parking za 80 vozila, navodi Page Six.

Podsjetimo, poslovni dogovor s nekretninama nije jedina smetnja u Lopezinom životu posljednjih tjedana. Ranije ovog mjeseca također je  otkazala svoju ambicioznu nacionalnu turneju. Prema izjavi objavljenoj na njezinoj web stranici, turneja—koja se borila sa sporom prodajom ulaznica—otkazana je kako bi Lopez mogla "biti sa svojom djecom, obitelji i bliskim prijateljima."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter