ZAVOLJELA TRENING

Danijela Dvornik pokazala rezultate odlaska u teretanu i oduševila pratitelje

| Autor: Novi list
(Screenshot @danijeladvornik Instagram)

(Screenshot @danijeladvornik Instagram)


Hrvatska blogerica Danijela Dvornik nerijetko sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama dijeli crtice iz svog privatnog života, a ovog je puta otkrila što ju pokreće fizički i psihički, te pokazala rezultate ustrajnog treninga.

Danijela se oglasila na svojem Instagram profilu, uz fotografiju na kojem pozira na spravi u teretani.

"I tako… jutro je započelo radom na sebi i baš sam ponosna na sebe. Čvrsta sam i postojana, ali bez upornosti ništa. Moram vam priznati da je moje vježbanje stup moje stabilnosti kako fizičke, tako emocionalne i da mi je to postalo nužno poput vode", ispričala je, te zaključila: "Jednostavno sve je bolje nakon treninga."

Mnogi su se u komentarima složili s njom, te joj uputili brojne komplimente.

"Bravo, slažem se s Vama draga Danijela, sve se može kad se hoće, samo što mi uvijek tražimo izgovore jer nam je tako. Otkad treniram imam snage za sve i super se osjećam", "Kada te vidim Danči znaš daješ mi …gorivo…za naprijed", "Motivirate i neke od nas", pisali su.

Jedna je pratiteljica ipak imala primjedbu. "Lijepo kad se možeš posvetiti sebi koliko ti hoćeš, bez da moraš odraditi cijeli radni tjedan i još stotinjak drugih obaveza. Ne kažem da ništa ne radiš inače, ali sama možeš organizirati svoje obaveze", primijetila je.

Danijela je, pak, odgovorila s razumijevanjem, no ostavši pri svome stavu. "Ma ja razumijem i vašu situaciju, previše se fokusiramo na druge osim na sebe. Bila sam u toj situaciji, ali sada želim reći da je to bilo pogrešno.

Niti sam bila dobra sebi niti drugima oko sebe. Puno bi bilo bolje da sam više voljela sebe. Zato nemojte tražiti opravdanja nego se pokrenite", poručila je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater