veliki uspjeh

FOTO / ŽENA S KOJOM NEMA ŠALE: Puljanka Majda Vasić u TOP ŠEST SVJETSKIH BODYBUILDERICA

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ

Svjetsko prvenstvo u body buildingu IFBB - World Master Championship - u masters elite pro kategoriji, održano je u španjolskom gradu Taragoni. Boje Hrvatske branile su dvije žene i dva muškarca, a među njima čak troje iz pulskog Body building kluba "Mornar", Majda Vasić, Marina Kecman i Zlatko Piralić.

majda 2

Iako je već i samo sudjelovanje nevjerojatan uspjeh hrvatskih, a posebno pulskih body buildera, još je veći uspjeh postigla Majda Vasić koja je ušla u top šest najboljih svjetskih body builderica.

Da takav rezultat nije došao naglo i slučajno govori niz uspjeha koje je Majda Vasić dosad postigla. Valja tako naglasiti da je krajem travnja u Sisku na Državnom prvenstvu u body buildingu za 2019. godinu Majda Vasić osvojila prvo mjesto u seniorkama u fitness bikini kategoriji, prvo mjesto u masters fitness bikini kategoriji i postala je sveukupna pobjednica u obje kategorije, takozvani overall. Na 2. Open Balkan Kupu u body buildingu, u organizaciji Balkanske bodybuilding i fitness federacije, održanom krajem lipnja u Srbiji, Majda Vasić je u kategoriji bikini fitness bila prva u mastersicama i četvrta u seniorkama, a dobitnica je i pro-carda. Krajem srpnja na natjecanju u mađarskom gradu Siofok na Balatonskom jezeru, očekivano, Majda Vasić je osvojila prvo mjesto u visokoj fitness bikini kategoriji i overall.

majda

Da Majdino vrijeme itekako tek stiže govori činjenica da se odmah po povratku iz Španjolske započela intenzivno pripremati za državno prvenstvo Hrvatske koje će se održati u travnju iduće godine, a već tjedan dana nakon toga sudjelovat će i na Europskom prvenstvu u dvije kategorije, senior i masters. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum