ŽESTOK OSVRT

Hrvatskoj influencerici zasmetao plač bebe u avionu: "Na krivu ste se namjerili"

| Autor: Portal NoviList
(Arhiva Novi list)

(Arhiva Novi list)


Martina Vuletić na svojim je društvenim mrežama objavila video u kojem sjedi u avionu, dok se u pozadini čuje plač djeteta koji doziva svoju majku.

"Kad me pitaju: ‘Kad ćeš ti?'" – napisala je uz snimku, dok joj je izraz lica pokazivao negodovanje.

Objavivši snimku izazvala je burne i podijeljene reakcije. Naime, dok su ju neki podržali, neki su ju napali zbog manjka empatije prema roditeljima koji putuju s djecom.

Tako je jedna osoba napisala: “Nikad mi nebi zasmetao plač ikoga, pogotovo ovako malog djeteta. Razumijem da je video trebao biti smiješan… Ali da se ne osjeti strah djeteta u glasu.. Općenito, ljudi se trebaju opustiti i početi zezati na svoj račun a ne na tuđi. I imati više empatije”, a druga:

“Iskreno, malo više razumijevanja danas općenito medu ljudima ne bi škodilo. Možda bi i ta mama bila smirenija da joj je upućen pogled s razumijevanjem, a ne osudama”.

Neke osobe su ju podržale napisavši: “Hoćemo prijevoz adults only. I meni smeta i nemam djece, šta ste se sve uskokodakale tu? Da mi se sluša vrištanje, sjela bih kraj vašeg stola na kavu”.

"Na krivu ste se namjerili"

Vuletić je dirnuta komentarima napisala osvrt na iste na svoj Instagram story, napisavši da komentari ispod njezine objave “govore o svemu onom što je krivo u našem društvu”.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum