Ilustracija (Pexels)
Svako jutro (ili dana ili večeri) jedno jaje, organizmu snagu daje. Jedna od najčešće korištenih i omiljenih namirnica neizostavan je dio prehrane velike većine ljudi. Bilo da se jede kao kajgana, na oko, kuhana, ili u raznim smjesama za tijesta i kolače, jaja će se često naći na meniju.
Danas vam donosimo recept za ukusan omlet s malim "twistom" - medvjeđim lukom. Možete ga jesti za doručak, ručak ili večeru, a priprema se izuzetno jednostavno.
Narežite medvjeđi luk, a jaja u zdjeli razbijte i izmutite pa začinite soli i paprom. U tavi zagrijte ulje (može i mast ili maslac), te na nj dodajte narezani medvjeđi luk i dinstajte 30-ak sekundi.
Dodajte umućena jaja i pecite dok se omlet ne stisne pa ga preklopite na pola. Poslužite odmah. Dobar tek!
Izvor: Index recepti