VERBALNI OBRAČUN

ZORIČIĆ POMEO POD IDS-ovcima: "Deković me prozvao da sam despot, a nisam siguran da zna što to znači. A Lerotić je n, nula, ništa, nothing, nada"

| Autor: Bojan ŽIŽOVIĆ
Filip Zoričić (snimio M. MIJOŠEK)

Filip Zoričić (snimio M. MIJOŠEK)


Na novinarsko pitanje kako komentira prozivke IDS-ovaca Marina Lerotića i Daniela Deković da je ova vlast neorganizirana i nesposobna, Zoričić je oštro odgovorio:

- Ne znam koliko je uopće Deković bitan IDS-u. On ni ne zna što se događa u toj stranci, a kamoli što se događa u gradu, jer on ima toliko rigidne društvene i političke stavove da je uopće pitanje prihvaća li ih novi IDS. Kad smo imali tribinu s građanima na Busoleru, Deković je gledao u pod, bilo mu je neugodno što toliko ljudi govori o problemima u tom mjesnom odboru gdje je on na čelu. On me prozvao da sam despot, a nisam siguran zna li uopće što to znači. Ne znam koliko u IDS-u brinu za njega, a on očito ima nekakve ambicije koje ni on ne zna koje su pa se tu parniči s Lerotićem, koji je, eto vraga, prozvao nas za nesposobnost, neznanje i neorganiziranost, a sve mu je dano. Nakon devet godina studiranja partija mu je dala da bude komunalni redar, zatim da bude zaposlenik Istarske razvojne agencije, te da s 935 glasova, 11 puta manje od mene, bude saborski zastupnik. Čovjek kojem je sve dano govori nama o neznanju, nesposobnosti i neorganizaciji. On je jedno n, nula, ništa, nothing, nada. Oni od svojih PR-ovaca dobiju excel tablice pa razgovaraju sa svojim trolovima tko će što reći. Pulski IDS očito nije svjestan da se stvarno promijenila vlast i da mi komuniciramo na drugačiji način, rekao je Zoričić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of