SKUP PROTIV KAŠTIJUNA

ZAŠTO JE BORIS MILETIĆ JUČER REKAO DA SU NEKE PAROLE S PORTARATE BILE GNJUSNE? Ovo je govor Zoričićevog simpatizera u kojem se spominju lopovi, mafija, kokain i prijetnje tuđoj djeci

| Autor: Marcello ROSANDA
Zoričić u publici

Zoričić u publici


Jedan od govornika na jučerašnjem skupu protiv Kaštijuna, dugogodišnji zakupac Kluba Uljanik Željko Ilić, inače stanovnik Vinkurana i deklarirani simpatizer nove pulske vlasti, održao je vrlo oštar govor.

Zbog tog govora župan Boris Miletić rekao je da "neke riječi sa skupa nisu ni za ulicu". 

Ilić je u svom govoru rekao da se sam uvjerio kako usred noći na Kaštijun dolaze šleperi talijanskih registarskih oznaka, te se zapitao "što mafija IDS i talijanska mafija odlažu na Kaštijun usred noći".

Željko Ilić

Željko Ilić

"Svaki dan osjećamo taj smrad, djeca cijelu godinu moraju imati zatvorene prozore. Kaštijun treba pod hitno zatvoriti. Otpad u Istri mora se početi reciklirati, odvajati, a lokalne samouprave moraju početi ulagati novce za zbrinjavanje otpada", poručio je Ilić i pozvao čelnike županije da sjednu za stol s novom gradskom upravom i pronađu rješenje o hitnom zatvaranju Kaštijuna te izmisle novu lokaciju za odlaganje smeća", rekao je Ilić, pa dodao: 

"Imamo novu gradsku upravu koja bi trebala riješiti taj problem, no oni to ne mogu jer sa suprotne strane pregovaračkog stola imaju mafiju koja vodi istarsku Županiju, a to je IDS. Oni su lopovi. Vrh IDS-a, narkomani na kokainu, povezani su s vrhom HDZ-a i mafijom koja se bavi otpadom iz Italije. Svi su oni povezani u jednu mafijašku skupinu i neće odustati od svog biznisa. Oni našoj djeci sipaju govna na glavu zbog šake eura. Neka se idu liječiti, na odvikavanje, i neka znaju da nas ima puno, da smo ludi i da imamo PTSP zbog njih. Neka nam prestanu trovati našu djecu, neka maknu šape od naše djece jer mi njihovu još nismo dirali i neka nas ne tjeraju na to. Imaju i oni djecu, neka razmisle malo. S druge strane, poznajem ljude koji sada vode Pulu. To su izvrsni ljudi, borci koji se godinama bore protiv Kaštijuna", kazao je Ilić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom