OBAVIJEST GRAĐANIMA

Zabio se motorom u automobil na pulskoj zaobilaznici pa pobjegao. POLICIJA TRAŽI SVJEDOKE NESREĆE

| Autor: Glas Istre

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak 25. lipnja oko 8 sati, nedaleko raskrižja Ceste prekomorskih brigada i Medulinske ceste u Puli.

Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač motocikla upravljao motociklom Cestom prekomorskih brigada te je započeo skretati u lijevo kako bi se uključio na lijevu prometnu traku, a da nije provjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

U tom trenutku udario je prednjim bočnim dijelom u automobil Renault, pulske registarske oznake, kojim je lijevom trakom upravljao 43-godišnjak. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom, vozač motocikla udaljio se bez da je razmijenio podatke s drugim sudionikom nesreće.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti prometne nesreće, policija poziva svjedoke nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538-739 ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na adresu pprp.pula@mup.hr.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater