HOROR U MEDULINSKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI

Vjeroučiteljica učenike udarala po glavi, a ZBOG UČITELJICE RAZREDNE NASTAVE DJECA OBAVLJALA NUŽDU U GAĆE. Ravnateljica sve znala, ali je šutila. Sada je u školi DORH


Roditelji su primijetili da su djeca nesretna, da ne žele ići u školu, pa čak i da su promijenila mišljenje o sebi u jako negativno. Sve to nekima je bio alarm da ipak iščeprkaju što se to s njihovom djecom događa. A onda su doznali istinu, kao i to da je učiteljica djeci prijetila da o svemu što se događa u razredu ne smiju nikome ništa reći, jer će im onda biti još gore

"Općinsko državno odvjetništvo u Puli podiglo je optužnicu protiv 47-godišnje učiteljice zbog sumnje da je fizički i emocionalno maltretirala pet svojih učenika u periodu od rujna 2017. do 17. siječnja ove godine, u jednoj osnovnoj školi na području Istarske županije. Optužena je, svjesna da svojim ponašanjem ugrožava pravilan psihički i emocionalni razvoj petoro maloljetnih učenika, te da im nanosi fizičku i emocionalnu bol, za vrijeme održavanja nastave u više navrata na različite načine udarala ove učenike. Time je kod ove djece izazvala strah te emocionalnu i fizičku bol", navodi se u priopćenju Općinskog državnog odvjetništva. Ukoliko istraga utvrdi da je kriva, prijeti joj i do pet godina zatvora.

Iako tužiteljstvo nije navelo o kojem se mjestu niti o kojoj školi radi, na površinu je isplivalo da je riječ o vjeroučiteljici koja je radila u Osnovnoj školi "Dr. Mate Demarina" u Medulinu, u svim njenim područnim školama, kao i u Osnovnoj školi Stoja u Puli.

Tragom ove vijesti pokušali smo doznati o kakvim je točno nezakonitim radnjama protiv djeteta riječ, no nitko od službenih osoba kod kojih je dotična vjeroučiteljica bila zaposlena nije želio ništa komentirati za medije. U samom smo Medulinu pak naišli na jednu mamu koja nam je rekla slijedeće, naravno, pod uvjetom da ostane anonimna. (PIŠE Patricija SOFTIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom