NESLAGANJE SA STRANAČKIM KOLEGAMA

VELIKI KADROVSKI UDARAC: Koviljka Aškić izlazi iz pulskog Možemo!

| Autor: Glas Istre
Koviljka Aškić (Snimio Milivoj Mijošek)

Koviljka Aškić (Snimio Milivoj Mijošek)


Koviljka Aškić, dobro znano ime na pulskoj političkoj sceni te dosadašnja članica Možemo! Pula, jutros je na svom Facebook profilu objavila da izlazi iz ove lokalne grupe. Objavu prenosimo u cijelosti:

"Već neko vrijeme ne sudjelujem u radu lokalne grupe Možemo Pula - Politička platforma zbog neslaganja sa nekim članovima i članicama grupe i dosta sam razmišljala kako dalje.

Odlučila sam izaći iz lokalne grupe a stranka Možemo - politička platforma odlučiti će da li mogu ostati članica stranke. Prodaja zemljišta u vlasništvu grada Pule nije mi mila ali u ovom trenutku, treba si dati barem jednu godinu za konsolidaciju proračuna i novi smjer razvoja grada.

Biti u koaliciji znači razgovarati, usuglašavati stavove i davati konstruktivne prijedloge. Dati ću mandat vijećnice u županijskoj skupštini stranci na raspolaganje jer i dobila sam ga kao članica stranke.

U nadzornom odboru Kaštijuna ostajem. Isto tako, ukoliko gradonačelnik Filip Zoričić bude htio, pomoći ću i raditi i dalje po pitanjima gospodarenja otpadom i zelenih politika", piše Aškić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter