SRAMOTNO!

VANDALIZACIJA OBALE U OKOLICI PULE: Kupači betonirali plažu da im bude ravna, napali čovjeka koji ih je upozorio da to ne čine. Pogledajte kako to izgleda!

| Autor: Glas Istre
Park šuma Soline, gdje se dogodila vandalizacija

Park šuma Soline, gdje se dogodila vandalizacija


Morski.hr javlja o vandalizaciji obale u okolici Pule koja se dogodila prije desetak dana, ali je toliko frapantna da je svakako vrijedi objaviti i danas.

Jedan aktivist javio je da je "jedva izvukao živu glavu pred nasilnim devastatorima", piše Morski.hr

Incident se dogodio na plaži Soline u Vinkuranskoj vali  gdje je, prema opisu aktivista iz ekološke građanske incijative Žućo, nekoliko punoljetnih osoba betoniralo dio obale skoro do same crte mora, s ciljem da si poravnaju mjesto za ležanje/sjedenje.

Aktivist ih je upozorio da krše više zakona, a oni su nasrnuli na njega, čak, tvrdi aktivist, i sjekirom!

Kasnije se aktivist vratio na mjesto gdje se sve to odvijalo i napravio fotografije. 

Betonirana obala (foto Žućo Facebook)

Policija je na ovu temu izvijestila:

"3. srpnja oko 15.45 sati putem aplikacije MUP Sigurnost i povjerenje policija je zaprimila dojavu nepoznate osobe o devastaciji plaže u Solinama. Policijski službenici izašli su na mjesto događaja, no nisu zatekli sudionike događaja niti je itko pristupio policijskim službenicima radi prijave prijetnji.

Policija provodi izvide vezano za navedeni slučaj te će o svemu obavijestiti Lučku kapetaniju i Općinu Medulin. Također, pozivamo osobe koje smatraju da su oštećene kaznenim djelom "prijetnja" da se jave u Policijsku postaju Pula radi podnošenja prijedloga za kazneni progon. Naime, dojave putem navedene aplikacije su anonimne tako da policija nema podatke o pošiljatelju dojave".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom