ZALOG ZA BUDUĆNOST

Usprkos lošoj godini, Uniline će svojim zaposlenicima isplatiti božićnice

| Autor: Glas Istre
Zgrada Unilinea u Puli

Zgrada Unilinea u Puli


Pulski Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji, svim će svojim djelatnicima isplatiti božićnice u iznosu od 500 kuna. Iz kompanije ističu kako je ovo gesta za budućnost kako bi zaposlenicima pokazali da su spremni za vrijeme koje dolazi i nagradili ih za trud i rad u zahtjevnim okolnostima.

"Ova je godina bila izazovna i rekao bih najteža do sada. No, na budućnost gledamo s optimizmom i na tragu tog optimizma smo donijeli odluku o isplati božićnice. U ovogodišnjim rezultatima nemamo prostora za to, ali smo ovime htjeli našim zaposlenicima uljepšati ovo blagdansko vrijeme. Svim zaposlenicima želim ugodne blagdane u krugu najužih članova njihovih obitelji", istaknuo je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea.

Uniline dugi niz godina nagrađuje svoje djelatnike sukladno ostvarenim rezultatima kompanije, pojedinih odjela te individualno postavljenih ciljeva. Osim božićnice, zaposlenicima redovito isplaćuju i ostale financijske stimulacije, a prošle su godine uveli i kategoriju djelatnika godine kojeg biraju zaposlenici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini