U CITY MALLU GRADI SE PUNOM PAROM

U PULU STIŽE JOŠ 16 SVJETSKIH BRENDOVA: Uz Santoriovu ulicu niče McDonald'sov drive in restoran

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Podignut montažni objekt u kojem će biti dućani 16 brendova (D. ŠTIFANIĆ)

Podignut montažni objekt u kojem će biti dućani 16 brendova (D. ŠTIFANIĆ)


Na nekadašnjem šljunčanom parkiralištu vrlo su brzo niknula dva objekta. Prvi, manji, betonski, nalazi se odmah pored glavne prometnice, Santoriove ulice, i ondje će se nalaziti McDonald'sov drive in restoran. Pored njega nalazi se puno veći montažni objekt u kojem će biti trgovine 16 brendova

Na gradilištu City Malla gradi se punom parom: centar se proširuje za dodatnih 9.400 četvornih metara. Na nekadašnjem šljunčanom parkiralištu vrlo su brzo niknula dva objekta.

Prvi, manji, betonski, nalazi s odmah pored glavne prometnice, Santoriove ulice, i ondje će se nalaziti McDonald'sov drive in restoran. Vozači će, dakle, s ceste moći kupiti svoj obrok, no postojat će i prostor u kojem će se moći sjesti i objedovati.

Poslodavac, zagrebačka tvrtka Globalna hrana, putem portala Mojposao već traži radnike u restoranu i kafiću, voditelja odnosa s javnošću i menadžera.

Prije roka

Pored ovog, podignut je i drugi, puno veći montažni objekt u kojem će se nalaziti trgovine 16 brendova. Ispred objekata predviđeno je parkiralište s 306 mjesta, a dio njih, 131, nalazit će se u podzemnoj garaži koja će se pripojiti postojećoj.

Paralelno se kopaju kanali u koje su već dopremljene narančaste cijevi ogromnog promjera koje će, doznajemo na gradilištu, biti spojene na kanalizaciju. Gradilište je puno radnika, među njima primjećujemo i nekoliko Indijaca, i čini se da bi projekt mogao biti dovršen i prije roka koji je određen koncem godine.

No, to jučer nismo uspjeli doznati od predstavnika investitora, zagrebačke tvrtke MID Bau nekretnine, zadužene za razvoj projekta. Zna se, međutim, da investitor, AM IOTA nekretnine, u ovaj projekt ulaže 18 milijuna eura. Radove izvodi firma Elektro termički sustavi iz Nove Gradiške.

Radovi su počeli 12. lipnja, na parcelama koje su otkupljene što od Grada, što od privatnih vlasnika, a riječ je o ukupno 22,5 tisuća kvadrata.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum