poučne i zanimljive radionice

U povodu Svjetskog dana učitelja, u Osnovnoj školi Monte Zaro održan je projektni dan

| Autor: Vanesa BEGIĆ
OŠ Monte Zaro - projektni dan

OŠ Monte Zaro - projektni dan


U povodu Svjetskog dana učitelja, u Osnovnoj školi Monte Zaro održan je projektni dan. Učitelji i učenici pripremili su poučne i zanimljive radionice s ciljem boljeg razumijevanja učiteljskog poziva. Učenici nižih razreda istraživali su o svojim učiteljima i zanimanju učitelja u prošlosti i budućnosti, dok su učenici viših razreda povezali zavičaj, književnost, eko-školu, umjetnost i poznate ličnosti s učiteljima. Učenici 8. a gledali su film "Pisci slobode", a učenici 7. b razreda izradili su čestitke svojim učiteljicama i ravnateljici.

"Bilo je veselo i zanimljivo jer su u mnogim razredima učenici i učitelji zamijenili uloge. Đaci su na kraju dana priznali da je biti učitelj zanimljiv, ali težak posao", kazale su ravnateljica Branka Sironić Buić i knjižničarka Dragica Pršo.

Nakon veselog projektnog dana učitelj likovne kulture Goran Čvrljak skupio je sve radove i izložio ih u izložbenom prostoru školskog hodnika. Sironić Buić je čestitala svim učiteljima i stručnim suradnicima Svjetski dan učenja i zahvalila se učenicima na trudu, radu i upućenim čestitkama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater