NAKON DUGIH PREGOVORA

U PLAVI MARKET NA VERUDI STIŽU NOVI STANARI U ogroman prostor u prizemlju uselit će trgovački lanac. Ima još novosti!

Konzum bi se trebao otvoriti oko 15. srpnja, a Fina počinje uređivati prostor za desetak dana

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Prostor će potpuno oživjeti do sredine srpnja (Arhiva Glasa Istre)

Prostor će potpuno oživjeti do sredine srpnja (Arhiva Glasa Istre)


Nakon dugotrajnih pregovora, konačno su odabrani zakupci atraktivnih poslovnih prostora u robnoj kući na Verudi - na 900 četvornih metara u prizemlju smjestit će se Konzum, dok u 95 kvadrata gdje je nekad bila Istarska kreditna banka iz Umaga useljava poslovnica Financijske agencije.

Potvrdio nam je to jučer vlasnik robne kuće Sergio Banović, koji kaže da je objekt predan izvođaču radova koji će prostor urediti. Sa zakupcima je sklopio ugovore o dugoročnom najmu na 10 plus 10 godina, što znači da se zakup nakon isteka deset godina može produljiti na isti rok.

- Odabrao sam Finu zato što imaju jako veliku gužvu u centru grada, a postoji i problem s parkingom. Veruda je druga gradska tržnica i tu je velika fluktuacija ljudi. Ponudio sam im prostor, znajući da im je potreban i odmah su pristali. Izrađuju projekte već nekoliko mjeseci i za deset do 15 dana trebalo bi početi uređenje, najavljuje Banović.

Kada je riječ o Konzumu, kaže da je ista tvrtka zakupila njegov poslovni prostor na benzinskoj crpki u Banjolama te da je odabrana kao pouzdan partner između više kandidata.

- Iako sam pregovarao i s drugima, presudila je činjenica da smo stari partneri. Nisam htio mijenjati partnere jer je Konzum pouzdan i pravovremen platiša. Na kraju krajeva, najveći su maloprodajni distributeri u Hrvatskoj, veli Banović. Konzum bi, prema njegovoj procjeni, trebao otvoriti samoposlugu oko 15. srpnja.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum