NAJNOVIJEKoji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova - posao.hr

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Vina Cattunar trenutno zapošljava pomoćnog djelatnika u isporuci robe (m/ž). Mjesto rada je Nova Vas – Brtonigla. Radno mjesto uključuje poslove logistike, skladištenja te veleprodaje i maloprodaje proizvoda. Ako imate završenu srednju školu i imate vozačku dozvolu B kategorije, nema razloga da se ne prijavite. Klik na oglas.

Nautic Agency d.o.o. ima raspisan natječaj za stručnog suradnika u turističkoj agenciji (m/ž) u Puli. Očekuje vas atraktivno radno mjesto u specijaliziranoj turističkoj agenciji za nautiku i nautički turizam, upoznavanje s radom u turističkoj agenciji, upoznavanje sa sustavima za booking brodova, organiziranje charter plovidbe po Jadranu i brojne druge zadaće po nalogu poslodavca. Minimalna stručna sprema koju trebate je viša škola. Kliknite na oglas za prijavu.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava više prodavača (m/ž) u Poreču, Rovinju, Umagu, Novigradu. Na ovom poslu ćete puno komunicirati s kupcima, informirati ih o proizvodima, a očekuje vas i rad na blagajni, briga o izloženosti i prezentaciji proizvoda te čišćenje i uređivanje prodavaonice i okolnog prostora. Ako imate SSS, iskustvo rada u maloprodaji (minimalno 6 mjeseci), ne oklijevajte s prijavom.

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. traži novo pojačanje svog tima i zapošljava konobara (m/ž) u caffe baru SamoFino Pula. Završili ste srednju školu (SSS)? Imate dvije godine radnog iskustva, a uz to ste komunikativni i ljubazni? Odvažite se na ovaj poslovni izazov i prijavite se.

Graditelj svratišta d.o.o. na području cijele Hrvatske zapošljava na tri pozicije. Traženi djelatnici su: Ing./dipl.ing. graditeljstva (m/ž), građevinski radnik (m/ž), građevinski tehničar – poslovođa (m/ž). 'Mi smo građevinari. To nam je jedini posao! Kao što se trudimo i s velikom zalaganjem gradimo Vaša nova dobra, mi ih i čuvamo – održavamo i upravljamo njihovom pričuvom', ključne su poruke ovog poslodavca. Ako dijelite ove ideale, svakako provjerite sve natječaje i prijavite se na vrijeme.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada birate sami, a ponuđeni su: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se ovdje.

Aluflexpack novi d.o.o. traži kolorista u mix stanici (m/ž) za pogon u Umagu. Idealni kandidat treba imati završenu srednju školu - poželjno tehničke, grafičke struke, također i godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima te uvjerenje o osposobljenosti za rad s kemikalijama. Provjerite ostale uvjete na linku i pravovremeno se prijavite.

Mignon d.o.o. zapošljava prodavače (m/ž) u trgovini odjeće, u gradovima Rovinj i Opatija. Ako imate završenu srednju školu, koristite se engleskim jezikom i odlično komunicirate te ste ljubazna osoba po prirodi, ovo je idealni posao za vas. Prijavite se brzom prijavom.

DEKRA za klijenta - Atlantic Grupu d.d., zapošljava unapređivača prodaje (m/ž) u Istri, Rijeci i na Kvarneru. Odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju postizanje kvalitetne izloženosti proizvoda iz asortimana klijenta u prodajnom mjestu, ažurno odrađivanje svih zadataka koje dobivate od odgovornih trgovačkih predstavnika te svakodnevno ispunjavanje izvještaja o radu. Zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) za Umag i Buje s okolicom. Ako vam je 'prodaja u krvi', volite komunikaciju s klijentima i odlično se osjećate dok prezentirate proizvode i usluge svog poslodavca, ovo je prilika koja se ne propušta. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Istarske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam