DVIJE NAJVAŽNIJE DOMAĆE HIP HOP SKUPINE U SUBOTU 23. LIPNJA U PULI

Tram 11 i Bolesna braća za deset dana zajedno na Kaštelu


Za sve ljubitelje hip hopa na pulskom Kaštelu će u subotu 23. lipnja, nastupiti Tram 11 i Bolesna braća.

Tram 11 jedna je od najvažnijih domaćih hip hop grupa, a njeni članovi Target i General Woo pioniri su žanra koji su svojim djelovanjem postavili temelje hip hop scene. Nakon čak 14 godina pauze, prije sedam mjeseci su održali koncert za pamćenje pred 9.000 ljudi u zagrebačkom Domu sportova.

Bolesna braća su jedna od poznatijih hrvatskih hip hop skupina iz Zagreba, a čine ju reperi Baby Dooks (David Vurdelja) i Bizzo (Pero Radojčić). Šaljivi dvojac privlačili su pozornost vedrim pristupom, zaraznim beatovima, pomaknuto šaljivim rimama, ali i dojmljivom produkcijom. Hitovima "Čiča miča" i "Lovačke priče" upisali su se u legende hip hopa. Album prvijenac "Lovci na šubare" (2000.), gdje se u gostujućim ulogama pojavljuju stupovi scene Target, General Woo, Nered, Koolade i Phat Phillie, priskrbio im je Porina za najbolji hip hop album. Posljednjim albumom "Veliki umovi 21. stoljeća" iz 2010. godine svoju su hip-hop bazu začinili funk, r'n'b i pop elementima.

U subotu se mogu očekivati i zajedničke pjesame ovih dviju grupa u ambijentu dvorišta Pomorskog i povijesnog muzeja Istre. Organizatori iz agencije Incognito ističu da se radi o ekskluzivnom koncertu na području Istre koji teško da će se ikada ponoviti. Za dobru atmosferu prije i poslije koncerta pobrinut će se DJ Teddy Lee.

Ulaznica po dosadašnjoj cijeni od 80 kuna više nema, a karata po cijeni od 100 kuna mogu se još uvijek pronaći u kafiću Bass, trgovini Freak Out, Dallas music shop u Rijeci i putem Entrio.hr sustava. Ukoliko se koncert unaprijed ne rasproda, ulaznice će se moći kupiti na samom ulazu po cijeni od 120 kuna.

(Z. ANGELESKI)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum