Odluku je donijelo Državno sudbeno vijeće

Sutkinja Glasnović Gjoni i sudac Ružić imenovani sucima Županijskog suda u Puli

| Autor: Marica KOŠTA

Na 18. sjednici Državnog sudbenog vijeća dugogodišnja sutkinja Kaznenog odjela Općinskog suda u Puli mr. sc. Vera Glasnović Gjoni imenovana je sutkinjom Kaznenog odjela Županijskog suda u Puli, dok je dosadašnji, također dugogodišnji sudac Građanskog odjela istog suda, Miroslav Ružić, imenovan sucem Građanskog odjela Županijskog suda u Puli.

Na natječaj za kaznenog suca Županijskog suda, osim mr. sc. Vere Glasnović Gjoni, kandidirale su se još dvije sutkinje s pulskog Općinskog suda, dok se za Građanski odjel Županijskog suda, osim suca Ružića, javilo još sedmero kandidata, među kojima tri sutkinje s Općinskog suda u Puli, tri sutkinje Općinskog suda u Pazinu te jedan sudac s Trgovačkog suda u Pazinu.

Iz liste prvenstva kandidata za Kazneni odjel Županijskog suda u Puli razvidno je da je sutkinja Glasnović Gjoni ostvarila ukupno 149 bodova, od čega 137 bodova za obnašanje sudačke dužnosti i 12 bodova na razgovoru pred članovima DSV-a. Iz liste prvenstva kandidata za Građanski odjel Županijskog suda u Puli proizlazi da je sudac Ružić ostvario ukupno 157,7 bodova, od čega je sa 144 boda ocjenjeno njegovo obnašanje sudačke dužnosti, dok je na razgovoru ostvario 13,7 bodova.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini