VELIKI INTERES

FOTO / STOTINE PULJANA I PULJANKI MASOVNO POHRLILE NA CIJEPLJENJE PROTIV KORONAVIRUSA: Od ranog jutra dugačak red ispred pulskog Hospicija

| Autor: Glas Istre


Već jutros je ispred pulskog Hospicija bio popriličan broj građana koji su doslovno nahrupili na cijepljenje protiv koronavirusa, a danas oko 16 sati kolona onih koji su čekali na cijepljenje bila je duga stotinjak metara.

Kako je za vijesti HRT-a izjavila dr. Danijela Lazarić Zec, zamjenica ravnatelja županijskog Zavoda za javno zdravstvo, ovog tjedna je 75 posto veći interes građana za cijepljenje prvom dozom u odnosu na prošli tjedan.

Velik interes za cijepljenje ne čudi nakon rekordnog broja novozaraženih jučer i danas, a dodatni poticaj za cijepljenje su zasigurno današnje mjere Nacionalnog stožera kojima se od 15. studenog širi upotreba covid-potvrda.

Također, Božinović je na jutrošnjem obraćanju Nacionalnog stožera istaknuo da ako ne dođe do poboljšanja situacije, od 4. siječnja uvode se covid-potvrde koje će moći dobiti samo one osobe koje su cijepljene ili su preboljele covid-19, odnosno više ih neće dobiti oni koji su se testirali.

Pula 5.11.2021. cijepljenje - COVID - redovi - hospicij Snimio: Dejan STIFANIC(Snimio Dejan Štifanić)(Snimio Dejan Štifanić)(Snimio Dejan Štifanić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of