FACEBOOK FAJT

STIPE DRVIŠ OČITAO FILIPU ZORIČIĆU LEKCIJU O (NE)DOSLJEDNOSTI Pročitajte čime je kandidat za pulskog gradonačelnika opako naljutio poznatog pulskog boksača

| Autor: Glas Istre
Stipe Drviš "zaratio" sa Zoričićem preko objave Gorana Zgrablića

Stipe Drviš "zaratio" sa Zoričićem preko objave Gorana Zgrablića


Referirajući se na facebook objavu bivšeg profesora pulske Politehnike Gorana Zgrablića koji je uoči drugog kruga izbora za pulskog gradonačelnika javno dao podršku nezavisnom Filipu Zoričiću, na svom profilu oglasio se i poznati pulski boksač Stipe Drviš.

Uz fotografije Zgrablićeve objave u kojoj ovaj pulski profesor, između ostalog, navodi da ga je "Filip u privatnoj poruci uvjerio da nema nikakvih problema sa pravima LGBTQI+ osoba kao ni s pravom da istospolni parovi usvajaju djecu (jer kako kaže djeci treba samo ljubav) što je meni kao duginom roditelju osobito bitna stavka" te Zoričićeve fotografije iz crkve u društvu bivšeg porečkog i pulskog biskupa, monsinjora Ivana Milovana te župnika Rikarda Lekaja, Drviš je Zoričiću opako "stao na žulj" nedosljednostima u stavovima koje javno artikulira.

Faceook statuse Gorana Zgrablića i Stipe Drviša prenosimo u cijelosti:

Zgrablić: "Iako sam u prvom krugu sve glasove dao Možemo Pula, dajem svoju punu podršku Nezavisna lista Filipa Zoričića. Ne dajem je paušalno i iz razloga da tek tako neko pobijedi Elenu jer smatram da negativna selekcija u politici nikad nije dobra. Dajem je jer:

- je zadnja izjava nedvojbeno izrazila Filipovu volju da demontira IDSovu vladavinu u Puli i pozvala opoziciju na zajedništvo

- je i možebitno klimava koalicija bolja od sadašnjeg statusa quo

- raspadajuća Pula ne može čekati još 4 godine

- me je Filip u privatnoj poruci uvjerio da nema nikakvih problema sa pravima LGBTQI+ osoba kao ni s pravom da istospolni parovi usvajaju djecu (jer kako kaže djeci treba samo ljubav) što je meni kao duginom roditelju osobito bitna stavka. Pritom se nadam, ako je to istina, što skorijem uklanjanju križeva iz gimnazije i iz svih javnih prostora.

Želim mu uvjerljivu pobjedu u drugom krugu!

Pula očajnički treba promjenu SADA!"

Drviš: "Ljudi moji, ako me nešto u životu zivcira to je kad neko ne stoji iza svojih vrijednosti! Što si da si - pa stani iza toga! Bori se, fight! I sad čovjek koji je tradicionalni vjernik, koji je do sad imao skroz druge stavove preko noći mijenja zastavu zbog politike i naziva okolo ljude. E moj Filipe ..."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater