NAJNOVIJEODLUKA STEČAJNOG SUCA

STEČAJ JE I FORMALNO OTVOREN: Stečajni upravitelj pulskog Uljanika ipak će biti istaknuti SDP-ovac Loris Rak

| Autor: Novi List
Milivoj MIJOŠEK

Sudac Ivan Dujić nije uvažio zahtjeve Lorisa Raka, koji je tražio da se za stečajnog upravitelja imenuje osoba s prebivalištem u Puli, budući da je ovakav svoj zahtjev potkrijepio argumentom da je organizacijski takvo rješenje puno lakše za vođenje stečajnog postupka...

Stečajni sudac u slučaju Uljanik brodogradilišta i formalno je otvorio stečaj nad pulskim škverom. Zanimljivo je da će stečaj nad pulskim brodogradilištem ipak provesti Riječanin, k tome još i istaknuti SDP-ovac - Loris Rak.

Očito, sudac Ivan Dujić nije uvažio zahtjeve Lorisa Raka, koji je tražio da se za stečajnog upravitelja imenuje osoba s prebivalištem u Puli, budući da je ovakav svoj zahtjev potkrijepio argumentom da je organizacijski takvo rješenje puno lakše za vođenje stečajnog postupka, a i troškovi bi, upozorio je, bili manji.

Loris Rak nam je potvrdio svoje imenovanje, a odluku suca nije želio komentirati. Još je jednom ponovio da u tome što će ipak on voditi stečaj pulskog brodogradilišta ne vidi nikakve političke konotacije.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of
Webcams provided by webcams.travel add a webcam