Konferencija za novinare

SDP Pule o problemima s prometom, infrastrukturom i zbrinjavanjem otpada u MO Nova Veruda 

| Autor: Glas Istre

-Grad Pula najavio je ''žestoku'' borbu protiv ilegalnog odlaganja otpada, no treba ukazati i na probleme u sportsko – rekreativnim zonama gdje se okupljaju ovisnici o drogama i alkoholičari nakon koji ostaje puno opasniji otpad, rekla je Sanja Radolović, predsjednica GO SDP Pula i saborska zastupnica tijekom konferencije za medije održane danas u Puli, pozivajući na hitno rješavanja tog problema. U nastavku se osvrnula na sufinanciranje produženog boravka za osnovnoškolce, istaknuvši da bi se ono trebalo proširiti i na učenike od 5. do 8. razreda.

Vijećnik SDP-a u mjesnom odboru, Matija Tomac, istaknuo je da gradske vlasti nemaju dovoljno sluha za pitanje prometne infrastrukture, organizacije prometa, zbrinjavanja zelenog otpada i održavanje sportsko – rekreacijskih područja.

Rekao je da su stanovnici tog Mjesnog odbora Gradu Puli slali svoje primjedbe i prijedloge reorganizacije prometa, no to nije palo na plodno tlo već umjesto rješenja Grad Pula šalje prometne redare i djelatnike Pula parkinga da kažnjavaju i dižu vozila ''paukom'' – istaknuo je Tomac.

-Grad Pula je napravio kozmetički zahvat te uložio u izgradnju parkirališta u Mardeganijevoj ulici koje je plaćeno 1,1 milijun kuna bez PDV-a, a dobilo se samo 31 parkirno mjesto, rekao je, istaknuvši da to ni izbliza nije dovoljno.

U nastavku riječ je preuzeo potpredsjednik GO SDP-a i gradski vijećnik Igor Belas koji je presicu iskoristio za komentiranje IDS-ovog ''uhljebljivanja''. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater