JAVILI SU SE I ONI

SDP Pula o referendumu: Puno toga smo se naslušali i načitali o nama, i to bez ikakvih dokaza

| Autor: Glas Istre
Pulski SDP-ovci Sanja Radolović i Igor Belas (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Pulski SDP-ovci Sanja Radolović i Igor Belas (snimio Milivoj MIJOŠEK)


"Puno toga smo se naslušali i načitali o nama, od toga da štitimo krupni kapital pa do toga da aktivno opstruiramo referendum, i to bez ikakvih dokaza. Nismo reagirali iako smo možda trebali", piše pulski SDP u današnjem priopćenju o skorašnjem referendumu.

"SDP nikada nije niti neće opstruirati bilo kakve referendumske inicijative dokle god se njima ne uskraćuju postojeća ljudska prava.

U ovoj priči za nas nema ''dobre'' ili ''loše'' strane, ovo je različito viđenje jednog projekta i sada je na građanima da o tome odluče. Referendum ovog tipa predstavlja praznik demokracije u kojem svatko treba dati svoj obol.

Neovisno o ishodu referenduma potrebno je razmišljati o budućnosti grada i kvaliteti života jer život stanovnika Pule ne staje održavanjem referenduma, a trenutačno se postavljaju stvari kao da drugi životni problemi u Puli ne postoje.

SDP Pule ne doživljava ovaj referendum kao "biti, ili ne biti", jedna i druga strana imaju svoje argumente o kojima su u ovom razdoblju informirali javnost te sada je na svima nama kao pojedincima i odgovornom društvu da po vlastitoj savjesti izađemo i glasamo za ono što smatramo da je dobro za Pulu", ističe predsjednik SDP-a Pula Igor Belas.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of