DUGOGODIŠNJA DJELATNICA

SAZNAJEMO: Nataša Vitasović otišla s mjesta glasnogovornice istarske policije 

| Autor: Marcello ROSANDA
Nataša Vitasović (snimio M. MIJOŠEK)

Nataša Vitasović (snimio M. MIJOŠEK)


Iz neslužbenih izvora doznajemo da Nataša Vitasović, za sada iz nepoznatih službenih razloga, odlazi s funkcije glasnogovornice Policijske uprave Istarske. Tu nam je informaciju potvrdilo više osoba iz pulske policije. Dugogodišnja glasnogovornica istarske policije Vitasović, inače predsjednica pulskog Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea, na toj je funkciji bila od konca 2012. godine, a kako saznajemo, sada je na  godišnjem odmoru.

Iako to još uvijek nije službeno potvrđeno iz PU Istarske, saznajemo da joj je namijenjeno drugo radno mjesto unutar sustava. 

Naime, istarska je policija jučer obavijestila predstavnike medija da će voditeljica Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU istarske Nataša Vitasović do 11. svibnja ove godine koristiti godišnji odmor te neće biti dostupna za upite medija. Dodaju da je za upite iz rada policije na raspolaganju policijska službenica za odnose s javnošću Suzana Sokač, koja se neslužbeno spominje kao sljedeća glasnogovornica PU Istarske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of