OD NEDJELJE

Raspored pješačenja KRUPP-ovaca

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


KRUPP-ovci, građani koji organizirano pješače pri Klubu rekreativaca u prirodi Istra iz Pule u nedjelju, 9. siječnja, pješačit će šest i pol kilometara dugačkom stazom Orhideja, s polaskom u 8 sati na početku Šijanske ceste, kod Šumarije.

U utorak, 11. siječnja, pješači se tri kilometara dugačkom stazom Lane na Drenovici, s polaskom u ulici Mate Balote kod Zavoda za javno zdravstvo.

Potom se u nedjelju, 16. siječnja, s početkom u 8 sati pješači stazom Istarski gonič u Pješčanoj Uvali. Dva dana kasnije mjesto pješačenja je staza Vjeverica na šetalištu Lungomare dugačka tri i pol kilometara, s polaskom u 16 sati u Ulici Veruda kod Doma zdravlja Veruda. Istom se stazom pješači i u utorak, 25. siječnja.

Staza Ciklama na rasporedu je 23. siječnja, a nalazi se u Šijanskoj šumi i dugačka je sedam kilometara. Polazak je u 8 sati na kružnom toku kod Šandaljske i Valturske ulice.

Posljednje nedjelje u mjesecu, 30. siječnja, na rasporedu je staza Jastog na Stoji, a polazak je u 8 sati u Ulici Veruda kod Doma zdravlja. Četvrtkom se pješači i vježba na trim stazi Lungomare s polaskom u 16 sati, također u Ulici Veruda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter