ŠIRI SE PULSKI SHOPPING CENTAR

PULA IPAK OSTAJE BEZ ZARE: U City Mall stižu S'Oliver, Takko, Pepco, Tedi...

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
(Milivoj MIJOŠEK)

Smjestit će se tu Intersport, Jysk, Tedi, Baby Center, Orsay, S'Oliver, ShoeBeDo, Takko, Bipa, Pepco i CCC, drive in McDonald's i novi Leggiero bar * U sklopu McDonald'sa bit će otvoren i prvi istarski McCafé s vrhunskom 100-postotnom arabika kavom i bogatom ponudom slastica. Uredit će se i dječje igralište

U proširenom dijelu trgovačkog centra Pula City Mall bit će deset novih brendova i dva ugostiteljska objekta, potvrdili su nam iz zagrebačke tvrtke MID Bau nekretnine, koja zastupa investitore. Smjestit će se tu Intersport, Jysk, Tedi, Baby Center, Orsay, S'Oliver, ShoeBeDo, Takko, Bipa, Pepco i CCC.

Više od polovice njih već su zastupljeni u drugim pulskim trgovačkim centrima i zapravo je vrlo malo noviteta koje su možda neki građani očekivali. Tako se i ovaj put izjalovilo očekivanje da će u Pulu napokon stići mnogima omiljena Zara, čiji dućani postoje u Rijeci i Zagrebu.

Osim ovih brendova, bit će tu i drive in McDonald's restoran i Leggiero bar, čiji će koncept biti ponešto drugačiji nego u postojećem kafiću, koji se također nalazi u sklopu ovog centra, najavljuje Tea Gršić iz MID Bau nekretnina.

McDonald'sov restoran je odvojen od glavnog objekta i nalazi se uz glavnu prometnicu, Santorievu ulicu, odakle će se stizati automobilom i preuzimati obrok.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of