POD LUPOM JAVNOSTI

Pula bruji da su novi Uljanik i Samir Hadžić brže-bolje kupili službeni Mercedes. DOZNAJEMO ŠTO JE ISTINA

| Autor: Marcello ROSANDA
Mercedes od rent a cara kojeg je unajmio Uljanik

Mercedes od rent a cara kojeg je unajmio Uljanik


U javnosti se pojavila informacija da je tvrtka Uljanik brodogradnja 1856 nabavila novi automobil marke Mercedes, odnosno da se direktor društva Samir Hadžić vozi u tom novom skupom automobilu. O tim smo špekulacijama upitali samog Hadžića koji tvrdi da se radi o namjerno plasiranim neistinama.

- To su samo jeftine laži. Nismo kupili nikakav automobil, niti to namjeravamo napraviti s obzirom na trenutnu situaciju koja nije baš bajna. Kada nam treba automobil za službeni put, unajmimo ga, objašnjava Hadžić.

Kako saznajemo, Hadžić je prekjučer s kolegama iz brodogradilišta otputovao u inozemstvo na poslovni sastanak te je za tu potrebu unajmio automobil koji je u tom trenutku bio na raspolaganju, a to je bio Mercedes.

- Ispod časti mi je uopće komentirati takve priče. Smatram da je to samo pokušaj diskreditacije, ne samo mene, već i Uljanik brodogradnje 1856. Bilo nas je četvero, išli smo na službeni put i unajmili onaj automobil koji je taj dan bio na raspolaganju u jednoj pulskoj tvrtki. To je cijela priča, zaključio je direktor Uljanik brodogradnje 1856 Samir Hadžić.

Kako je pojasnio, cijena rentanja tog automobila je oko 700 kuna dnevno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum