GRADI SE NA SVE STRANE

PROCVAT NEKRETNINSKOG BIZNISA U PULI: Cijene nisu pale "ni za cent", novogradnje niču, a kupuju i Švicarci

| Autor: Ružica KORACA
Novogradnja na Stoji

Novogradnja na Stoji


Čini se da nekretninski biznis u Puli cvate. Pripremajući temu o tržištu nekretnina, danas smo saznali da su stan na Stoji upravo kupili i Švicarci. Preciznije, riječ je o tročlanoj obitelji s članovima koje smo razgovarali na gradilištu atraktivne stambene zgrade blizu mora.

"Danas smo došli smo uzeti mjere za namještaj. Stan koji smo kupili ima 72 kvadrata i presretni smo kupnjom, lokacijom, te jedva čekamo dio godine provoditi u Puli. Volimo Pulu i ovo je ostvarenje našeg sna. Stan s predivnim pogledom blizu mora. Kupnja je tekla vrlo glatko. Oduševio nas je investitor svojim načinom poslovanja. Jako cijenimo kada sve ide kako treba i kada je transparentno", rekao nam je bračni par iz Švicarske.

Novogradnja na Stoji

Stan su kupili i Švicarci

U ovoj stambenoj zgradi inače ima 70 stanova koji se prodaju po cijeni od preko 2.000 eura po četvornom metru. Kako saznajemo od agenata za nekretnine, usprkos pandemiji cijene nisu pale. Dapače, one su na rekordnim razinama.

U Puli je trenutačno nekoliko novogradnji, koje smo posjetili da bismo iz prve ruke saznali novosti na tržištu nekretnina.

Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Glasa Istre ovaj tjedan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of