PAZINSKA KAVANA

Privukla čak dvadeset ekipa na četvrto kolo pub kviz lige Labinjani "Elizabeth Reed" na čelu kolone


Nakon četvrtog kola Pub kviz lige Pazinske kavane koje je nedavno privuklo rekordnih 20 ekipa iz cijele Istre vodi se uzbudljiva trka za prvo mjesto jer nakon tri kola na čelo je izbila labinska ekipa "Elizabeth Reed", koja u ukupnom poretku vodi za dva boda ispred rovinjskih Risova.

Labinjani su osvojili drugo mjesto sa 61 bodom iza labinsko-potpićanskog spoja "Floyd, Amarin i Brulo" sa 64,5 bodova. Za njih su nastupili Sanjin Burul, Nenad Borić, Xavier Blašković, Damir Zahirović i Robert Višković, dok su "Elizabeth Reed" nastupili u uobičajenom sastavu - Valter Kvalić, Emilijana Vozila Mohorović, Amadeo Fable, Marijana Blašković i Mariza Peršić. Treće mjesto osvojili su pazinski Indeksi, pojačani Zoranom Slokovićem, a ekipu čine novinar Glasa Istre Anđelo Dagostin, Fabijan Prević, Jana Prević–Finderle i niže potpisani novinar. Oni su imali 60 bodova te su ostvarili ovoga puta najbolji rezultat.

U ukupnom poretku nakon četiri odigrana kola ekipa Elizabeth Reed je sakupila 267 bodova, rovinjski Risovi 265, ekipa pazinskih nastavnika Osnovne škole Vladimira Nazora koja nastupa pod nazivom Lihtenštajn ima 240, Indeksi imaju 231, a Vajk zadnji iz Pazina imaju 229 bodova. U prepunoj pazinskoj kavani sakupilo se dosad najviše ekipa, a kviz su vodili i osmisli Goran Kvalić i Saša Runko. Sljedeće kolo na redu je 30. siječnja. (A. FINDERLE)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of