NOVE CIJENE NA SNAZI OD SUBOTE

POSKUPIO PARKING U PULI: Djelatnici Pula Parkinga postavili oznake s novim cijenama. Velika novost je i tko može parkirati u ulici Castropola

| Autor: Paulo GREGOROVIĆ


Djelatnici tvrtke Pula parking su u petak, 5. kolovoza, nakon 22 sata počeli skidati oznake s informacijom o naplati 4 kune za sat parkiranja u Ulici Castropola koja je do sada bila u drugoj zoni (žutoj).

Istodobno su postavili oznake da je to sada peta zona (plava) gdje je parkiranje dozvoljeno samo stanarima - dakle, područje starog grada.

Takva je oznaka postavljena na početku Castropole, kod kioska Tiska, ali i duž cijele ulice. Istovremeno smo u kombiju Pula parkinga zatekli i table gdje je navedeno da je sat parkiranja u petoj zoni 15 kuna, odnosno devet kuna u četvrtoj zoni (zelenoj), a koja se nalazi od Rakovčeve ulice sve do Arene, odnosno od Poljane Svetog Martina na jugu do Koparske ulice na sjeveru.

Dakako cijene od 9 ili 15 kuna vrijediti će za one koji nisu stanari tih zona jer će stanarima biti ponuđena mjesečna pretplata od 50 kuna, odnosno 100 kuna za stanare pete (plave) zone.

Sveukupni zaključak je da je poskupljenje drastično: ono što je do sada koštalo 4 kune ubuduće će koštati između 9 i 15 kuna (ovisno o zoni), a ono što je koštalo 15, ubuduće će koštati 30. 

Do 22. sata je Ulica Castropola bila u 2. zoni gdje se parkiranje plaćalo 4 kn/sat (Snimio Paulo Gregorović)

Do 22. sata je Ulica Castropola bila u 2. zoni gdje se parkiranje plaćalo 4 kn/sat (Snimio Paulo Gregorović)Nakon 22. sata je Ulica Castropola postala 5. zona gdje je parkiranje dozvoljeno samo stanarima (Snimio Paulo Gregorović)

Nakon 22. sata je Ulica Castropola postala 5. zona gdje je parkiranje dozvoljeno samo stanarima (Snimio Paulo Gregorović)Prvi primjerak tabele za novu, 5. zonu - sat parkinga je 15 kn. Nije jasno gdje će se postaviti s obzirom da je 5. zona predviđena za stanare koji plate pretplate (Snimio Paulo Gregorović)

Prvi primjerak tabele za novu, 5. zonu - sat parkinga je 15 kn. Nije jasno gdje će se postaviti s obzirom da je 5. zona predviđena (Snimio Paulo Gregorović)Prvi primjerak tabele za novu, 4. zonu - sat parkinga je 9 kn (Snimio Paulo Gregorović)

Prvi primjerak tabele za novu, 4. zonu - sat parkinga je 9 kn (Snimio Paulo Gregorović)

Radnik Pula parkinga skida žute oznake u Ulici Castropola s natpisom da je to 2. zona gdje se parkiranje plaćalo 4 kn/sat (Snimio Paulo Gregorović)

Radnik Pula parkinga skida žute oznake u Ulici Castropola s natpisom da je to 2. zona gdje se parkiranje plaćalo 4 kn/sat (Snimio Paulo Gregorović)Radnik Pula parkinga postavlja oznake u Ulici Castropola s natpisom da je to 5. zona gdje je parkiranje dozvoljeno samo stanarima (Snimio Paulo Gregorović)

Radnik Pula parkinga postavlja oznake u Ulici Castropola s natpisom da je to 5. zona gdje je parkiranje dozvoljeno samo stanarima (Snimio Paulo Gregorović)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater