NAJNOVIJEVIJESTI S TRŽIŠTA RADA

POSAO.HR: Koji se poslovi nude ovog tjedna?

| Autor: Promo
Ilustracija (Pixabay.com)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) za rad u regijama diljem Hrvatske. Ako ste fakultetski obrazovani u ovom području, fluentni ste u engleskom, imate vozačku dozvolu B kategorije, provjerite natječaj na linku.

Rodea d.o.o., maloprodajni lanac ženske i muške kvalitetne i moderne obuće, zapošljava prodavača (m/ž) u Rovinju. Ako ste zaljubljeni u prodaju, sustavno pristupate svojim zadacima, samoinicijativni ste i dinamični, a krase vas razvijene komunikacijske vještine, nema razloga da ne posjetite stranicu posao.hr-a i prijavite se na ovaj oglas za posao.

Namještaj Mima d.o.o., renomirana tvrtka na području prodaje i proizvodnje namještaja, za svoj daljnji razvoj marketinškog tima traži grafičkog tehničara – pripravnika (m/ž) u Puli. Traži se kreativna osoba koja je timski igrač, a koja ima razvijene komunikacijske vještine i ima veliku volju za učenjem te samoinicijalno predlaže grafička rješenja. Cijeni se orijentiranost na postizanje ciljeva i na sposobnost određivanja prioriteta. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj natječaj svakako provjerite više na linku. Također, ovaj poslodavac nudi i radno mjesto za vanjskog suradnika za montažu kuhinja po mjeri (m/ž), pa ukoliko biste više voljeli raditi na toj poziciji, provjerite detalje u oglasu.

IWE d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Novigradu. Osnovne zadaće na ovoj poziciji uključuju svakodnevno kontaktiranje kupaca, zaprimanje narudžbi, koordinaciju i komunikaciju s ostalim odjelima u tvrtki. Ako ste završili srednju školu, poznajete engleski i talijanski jezik (osnovno), imate vozačku dozvolu B kategorije i dvije godine iskustva, onda je ovo prilika za vas koja se ne propušta. Kliknite na brzu prijavu i aplicirajte na ovaj natječaj.

Veterinarska ambulanta Pula d.o.o.   zapošljava doktora veterinarske medicine (m/ž) u Puli. Na ovom poslu očekuju vas veterinarski poslovi na terenu i u ambulanti, a da biste se uklopili u natječaj potrebno vam je fakultetsko obrazovanje u ovom području, vozačka dozvola B kategorije, osnovno znanje rada na računalu te godina dana iskustva. Provjerite detalje u oglasu.

Kumal S d.o.o, proizvođač građevinskog materijala koji posluje u Hrvatskoj i regiji, zapošljava voditelja prodaje (m/ž) u Hrvatskoj. Glavne zadaće na ovoj poziciji uključuju organizaciju, koordinaciju i kontrolu prodaje na području Hrvatske, kao i odgovornost za ispunjenje plana prodaje. Idealni kandidati/kinja trebali bi imati VSS/VŠS i trogodišnje radno iskustvo. Također, očekuje se i znanje engleskog jezika, znanje rada u MS Office-u, kao i odlične pregovaračke i komunikacijske vještine. Ukoliko smo vas dovoljno zainteresirali, detalje možete doznati klikom na link.

Aqua Maritime d.o.o. traži prodavača/savjetnika (m/ž) za rad u Puli, Poreču, Dubrovniku i na Visu. Traži se odgovorna, vrijedna, vesela i snalažljiva osoba, koja se želi priključiti timu, a koja ima radno iskustvo u trajanju od 6 mjeseci na istom ili sličnom radnom mjestu. Provjerite detaljnije na linku i pravovremeno se prijavite.

Frigoden d.o.o., tvrtka koja se bavi proizvodnjom, servisom i montažom rashladnih uređaja i ugostiteljske opreme, trenutno proširuje svoj tim i zapošljava elektromehaničara za rashladne uređaje i ugostiteljsku opremu (m/ž). Ako ste završili srednju školu, poznajete engleski i talijanski jezik, a imate dvogodišnje radno iskustvo, prijavite se na ovaj natječaj.

Privatna osoba Anton Živković zapošljava osobnog asistenta invalidnoj osobi (m/ž) na području grada Pule. Osobna briga (umivanje, češljanje, odijevanje, pomoć pri hranjenju i sl.), pomoć pri sitnim kućanskim poslovima, obavljanje kupovine, pomoć pri fizičkim potrebama, aktivnosti obavljanja administrativnih poslova, dio su poslovnih zaduženja koja vas očekuju na ovoj poziciji. Provjerite koji vas uvjeti očekuju i prijavite se brzom prijavom.

Crni mačak j.d.o.o u Novigradu zapošljava konobara (m/ž) i kuhinjskog radnika (m/ž). Prijava nikada nije bila lakša, klikom na brzu prijavu brzo i jednostavno aplicirajte. Detalji o natječajima su na linku.

Za dodatne poslove iz Istarske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam