BEZ POVODA

POPODNEVNA ŠETNJA PRETVORILA SE U NOĆNU MORU: U Šijanskoj šumi mladić usred bijela dana psa izbo nožem. Ljubimica Koko vlasnici IZDAHNULA NA RUKAMA!

Koko je ubodena četiri puta divljačkom snagom

Koko je ubodena četiri puta divljačkom snagom


Koko je bila kućni pas, naš ljubimac. Spavala je s mojom djecom. O njezinoj blagoj naravi, mada spada u opasne pasmine, dovoljno govori činjenica da se ona uopće nije branila, da je primila četiri uboda nožem i krenula prema meni…. Nakon nekoliko metara samo je pala, dok je krv iz nje šikljala na sve strane, priča nam naša sugovornica, zastajući između rečenica da bi obrisala suze

Sedmogodišnja kujica američkog staforda Koko brutalno je ubijena u subotu oko 16 sati dok je u Šijanskoj šumi šetala sa svojom vlasnicom, čiji su podaci poznati redakciji. Puljanin (podaci također poznati redakciji) joj je zadao četiri ubodne rane nožem, od kojih je jedna duboka čak osam centimetara!

Vlasnica psa, još uvijek pod šokom od događaja koji je nanio nepovratnu štetu njoj i cijeloj njezinoj obitelji, jučer nam je ispričala što se točno zbivalo tog kobnog popodneva.

Krenula ih pozdraviti

- Koko je bila kućni pas, naš ljubimac, odgojena da bude s djecom. Ona je spavala s mojom djecom. O njezinoj blagoj naravi, mada spada u opasne pasmine, dovoljno govori činjenica da se ona uopće nije branila, da je primila četiri uboda nožem i krenula prema meni…. Nakon nekoliko metara samo je pala, dok je krv iz nje šikljala na sve strane, priča nam naša sugovornica, zastajući između rečenica da bi obrisala suze.

Puljanka je te subote, zajedno sa svojom prijateljicom i njezinim psom, krenula u Šijansku šumu u kojoj i inače šeću sa psima. Oko 16 sati krenule su dublje u šumu kako bi pustile pse s povodaca da se istrče.

- Dublje u šumi vidjele smo mlađeg dečka i curu kako zajedno s nekim psom čuče u žbunju, čak smo se i našalile da nije sezona gljiva, jer nam nije bilo jasno što to rade. Nakon nekih sat vremena, vraćajući se, ponovo smo naletjeli na njih i moja Koko krenula je prema njima da ih pozdravi, pronjuška. No čim je prišla, taj je manijak uhvatio svog psa, dignuo ga u zrak i krenuo rukom prema mome psu. Bio je to dečko od dvadeset i nešto godina, odjeven u maskirne hlače s nekakvom vojnom narukvicom oko ruke. U početku uopće nisam shvatila što se događa, pas je cvilio, ovaj ga je i dalje ubadao, Koko se u jednom momentu samo okrenula i počela vraćati prema meni. Da je barem uzvratila, možda bi danas bila živa. Kada sam stigla do nje, ona je već pala na pod, krv je špricala na sve strane, vezala sam šal oko nje, ali nisam mogla spriječiti daljnje krvarenje, priča nam vlasnica psa. (Borka PETROVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum