NAJNOVIJERJEŠAVAju SE STANOVA

PONUDE ZA KUPNJU PREDAJU SE DO 19. VELJAČE: HZMO u Istri prodaje stan u Puli i u Labinu


U Labinu se prodaje stan na adresi Prilaz griža 4, površine 76,23 kvadrata metra koji se nalazi na prvom katu zgrade i to po početnoj cijeni od 524 tisuće kuna. U Puli prodaju stan u Ulici Veruda 21, površine 25,19 kvadrata na osmom katu zgrade po početnoj cijeni od 246 tisuća kuna

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) odlučio se riješiti dijela stanova koje ima u svom vlasništvu te objavio oglas za njihovu prodaju. Riječ je o ukupno 41 stanu koji se nalaze na području cijele Hrvatske pa tako i Istre. Stanovi će se prodati za najvišu ponuđenu cijenu, a ponude se mogu podnijeti do 19. veljače.

Tako se u Labinu prodaje stan na adresi Prilaz griža 4, površine 76,23 kvadrata metra, energetskog razreda B, koji se

nalazi na 1. katu zgrade i izvanknjižno je vlasništvo Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u cijelosti. Početna prodajna cijena stana je 524 tisuće kuna, odnosno jamčevina je 52.400 kuna.

U Puli se prodaje stan u Ulici Veruda 21, površine 25,19 metara kvadratnih, također energetskog razreda B, koji se nalazi na 8. katu zgrade i vlasništvo je HZMO u cijelosti. Početna prodajna cijena stana iznosi 246 tisuća kuna, odnosno jamčevina iznosi 24.600 kuna.

Stanovi se prodaju u zatečenom stanju "viđeno – kupljeno".

Početna cijena određena je za svaki pojedini stan i plaća se odjednom, u roku 30 dana od izdavanja izlaznog računa. Ponuda za kupnju mora sadržavati pored osobnih podataka cijenu izraženu u kunama koja mora biti viša od početne cijene. Ponuditelji su dužni uplatiti jamčevinu u iznosu od deset posto od početne cijene stana. Krajnji rok predaje ponuda je 19. veljače.(B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom
Webcams provided by webcams.travel add a webcam