SUNČAN DAN I UGODNE TEMPERATURE

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU / NEDJELJNI ĐIR PO PULI: Zovu mora nisu odoljeli prvi kupači, STIPE DRVIŠ SPREMNO POZIRAO NAŠEM FOTOREPORTERU

| Autor: Tea TIDIĆ


Nakon gotovo dva mjeseca izolacije, većina Puljana u nedjeljno jutro nije mogla odoljeti da ne iskoristi savršen sunčan dan.

Naš fotoreporter Dejan Štifanić napravio je đir po omiljenom šetalištu Puljana - Lungomareu - i zatekao brojne šetače koji su uživali u ugodnih 26 stupnjeva Celzija.

Kupači i šetači na pulskom Lungomareu (Dejan ŠTIFANIĆ)

Prekrasno more okupano suncem doslovno je mamilo na kupanje, no većina će ipak pričekati da se more zagrije još koji stupanj. No temperatura mora nije smetala poznatom boksaču Stipi Drvišu, koji je spremno pozirao našem fotoreporteru. Kaže Drviš da se on kupa cijele godine, tako da mu odgovara bilo koja temperatura mora, a istog su stava i tradicionalni cjelogodišnji kupači koji se obično okupljaju na Mornaru.

Kupači i šetači na pulskom Lungomareu (Dejan ŠTIFANIĆ)

Kupači i šetači na pulskom Lungomareu (Dejan ŠTIFANIĆ)

Centar Pule je s druge strane bio poprilično pust - naš fotoreporter Neven Lazarević obišao je tržnicu, koja je zatvorena i sablasno pusta. Ipak, ljubitelji guštanja u kavici na suncu odlučili su ležerno nedjeljno jutro provesti na Forumu.

A kako nam kažu - "novo" normalno im u ovoj varijanti ne pada nimalo teško.

17.05.2020. - FORUM,  NEDJELJA  Snimio Neven LAZAREVIC

Prazna pulska tržnica u nedjelju ujutro (Neven LAZAREVIĆ)

Više fotografija pogledajte u fotogaleriji

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini