potvrđeno

OSVETA BORISA MILETIĆA? Bivši ravnatelj Lučke uprave Pula Donald De Gravisi dobio otkaz jer je postao višak

| Autor: Bojan ŽIŽOVIĆ
Donald de Gravisi

Donald de Gravisi


Bivši ravnatelj Lučke uprave Pula (LUP) Donald de Gravisi, koji je svojevremeno bio istaknuti IDS-ovac, danas je dobio otkaz na mjestu voditelja Slobodne zone luke Pula. Potvrdio nam je to njegov nasljednik na čelu LUP-a Dalibor Brnos. De Gravisijevo je trenutno radno mjesto, pojašnjava Brnos, ukinuto u novoj sistematizaciji pa je on proglašen viškom.

Jedini je to otkaz koji je posljedica nove organizacije radnih mjesta, potvrđuje nam Brnos. De Gravisi je i dalje zaposlenik LUP-a. Naime, od danas mu počinje teći otkazni rok koji će trajati dva i pol mjeseca. Do bivšeg ravnatelja nismo uspjeli doći, a Brnos nije želio govoriti o detaljima. Na naš upit je li ovdje riječ o osveti bivšeg gradonačelnika Pule, a sada župana Borisa Miletića, koji je navodno 2020. i pokrenuo de Gravisijevu smjenu jer se ovaj u IDS-ovim krugovima protivio nekim njegovim potezima, Brnos odgovara da su to insinuacije koje neće komentirati.

Ovaj potez Brnosa i nije neko veliko iznenađenje, bilo je samo pitanje vremena kada će ga povući. Naime, u prvom intervjuu našem listu prije godinu i pol dana izjavio je da ne zna hoće li zadržati de Gravisija. Na naš direktni upit hoće li bivši ravnatelj dobiti otkaz, rekao je: "Ne znam, ne mogu znati u ovom trenutku. Radim na novoj sistematizaciji budući da je ova prethodna stara više od deset godina. Kad završim, vidjet ću kakva će biti situacija."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom