TUŽNA VIJEST

Od korone u 59. godini preminuo Vladimir Barbić, bivši stručnjak za financije u OB Pula. IRENA HRSTIĆ: USPRKOS ENORMNIM NAPORIMA DJELATNIKA, VLADO OVU BITKU NIJE DOBIO

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Vladimir Barbić (Snimila Danijela Bašić Palković)

Vladimir Barbić (Snimila Danijela Bašić Palković)


Među preminulima od koronavirusa u Istri koji su objavljeni danas je i Vladimir Barbić, bivši pomoćnik ravnateljice za ekonomska pitanja u Općoj bolnici Pula.

Barbić je radio u bolnici od 12. prosinca 2002. do 31.prosinca 2019. godine. Rođen je 10. prosinca 1961. Premino u dobi od 59 godina.

U početku je radio u Odjelu kontrolinga bolnice, a od srpnja 2013. godine do prestanka rada u Bolnici bio je pomoćnik za ekonomska pitanja. Brinuo se o financijama bolnice u redovnom poslovanju, ali i ostalim prjektima koje je bolnica vodila.

Na mjesto pomoćnika za ekonomska pitanja dolazi u trenutku kada je postavljena sanacijska uprava. Sudjelovao je u izradi sanacijskog programa bolnice s ciljem restrukturiranja poslovanja na način da se prvenstveno utječe na one rashode koje se moglo smanjiti. Promjene u poslovanju bile su vidljive već u prvoj godini, kada je reorganizacijom poslovanja učinjena ušteda u visini od 50 posto jednog mjesečnog limita bolnice, a na način da nije smanjenja kvaliteta rada u Bolnici.

Barbićev posao su bile brojke. U poslovnom radu izražavao se brojkama i excell tablicama, ali je uvijek uspio pomiriti zahtjeve djelatnika (struke) s ekonomskom cijenom, a sve radi koristi pacijenata i djelatnika, ističu iz OB Pula.

Preminuo je 8. travnja 2021. godine u 23.30 sati.

"Usprkos enormnim naporima djelatnika bitku s Covidom Vlado nije dobio. Svi zaposlenici žele mu mirnu plovidbu nekim drugim morima", rekla je ravnateljica OB Pula Irena Hrstić. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini