DANIEL DEKOVIĆ

Novi predsjednik IDS-a ostao je zapamćen po jednoj izjavi, za koju sada kaže da je izvučena iz konteksta

| Autor: Marcello ROSANDA
Daniel Deković

Daniel Deković


Daniel Deković, novi predsjednik IDS-a Pula, do sada je u javnosti bio najviše upamćen po izjavi "Ne želimo Beč u Puli", koju je dao kada se prije pet godina u Valmadama kao predsjednik mjesnog odbora zajedno s mještanima usprotivio gradnji Islamskog centra na lokaciji koju je Islamskoj zajednici ustupio Grad.

Ubrzo se, međutim, ogradio od te izjave, ali više nije htio komentirati gradnju Islamskog centra u Puli.

"Ta je izjava bila izvučena iz konteksta. Mi smo se borili za veću transparentnost, a ne protiv samog projekta. Valjda je u redu da se ljude koji žive u okolici pita za mišljenje. Prozivali su me mrziteljem muslimana, a sa mnom sada u predsjedništvu sjedi Enes Ibrahimović. Mislim da to dovoljno govori", kaže Deković.

Po struci inženjer zaštite od požara, Deković je posljednjih 16 godina djelatnik pulskih vatrogasaca, isto je toliko aktivan u politici, a osam godina se bavi privatnim poduzetništvom u ugostiteljstvu i turizmu. Vlasnik je jedne pulske pizzerie. Ima 36 godina i otac je dvoje djece.

"Kroz svoj sam posao i kroz sport naučio da je tim jako bitan i od svih članova očekujem da se uključe u ovu priču građenja novog i boljeg pulskog IDS-a. Stoga je moja poruka bila da nisam na ovo mjesto došao samo da bih slušao njihove pohvale, već da očekujem i kritike za sve ono što smatraju da krivo radimo kako bismo to ispravili i išli u pravom smjeru", kaže Deković.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum