SAZNAJEMO

Nakon razlaza s lokalnom grupom Možemo! Pula, druge stranke zainteresirane da je prime u svoje redove. KOVILJKA AŠKIĆ OTKRIVA ŠTO NAMJERAVA NA POLITIČKOM PLANU

| Autor: Marcello ROSANDA
Koviljka Aškić (Snimio Milivoj Mijošek)

Koviljka Aškić (Snimio Milivoj Mijošek)


Iz nekoliko neformalnih, ali pouzdanih izvora, saznajemo da je dosadašnjoj članici pulskog Možemo! Koviljki Aškić ponuđen prelazak u SDP, ali i povratak u Orah čija je nekad bila članica. Međutim, ona tvrdi da ponuda nije bilo, barem ne službenih, te da definitivno odustaje od aktivne, stranačke politike.

"Nisam ni s kim formalno razgovarala, ali nema šanse da bih negdje prešla. Još uvijek sam članica stranke Možemo!, te čekam da središnjica odredi hoće li i dalje biti tako. Ako, pak, odluče da više to ne budem, svejedno ne idem ni u jednu drugu stranku, a ni listu", pojasnila je Aškić koja je prije nekoliko dana objavila da zbog neslaganja s nekim članovima i članicama izlazi iz lokalne grupe Možemo! Pula.

Podsjetimo, ona je ujedno dala stranci na raspolaganje mandat vijećnice u županijskoj skupštini, no ostaje u Nadzornom odboru Županijskog centra za gospodarenje otpadnom Kaštijun, te će i dalje obnašati funkciju savjetnice pulskog gradonačelnika Filipa Zoričića za pitanja otpada i zelenih politika.

"Ne želim ulaziti u razgovore s drugim političkim opcijama. Ne budem li članica Možemo! izlazim iz politike. I dalje ih podržavam i vjerujem u njih", zaključila je Aškić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater