STRAŠNO

MUČNA PRIČA JEDNOG PULSKOG PODSTANARA: Trener i njegova djevojka iz doma izbačeni samo nekoliko dana prije nego što su trebali dobiti bebu. GAZDA NIJE ŽELIO DJECU U STANU!

Sve je počelo u travnju kada je mladi par obznanio stanodavcima da će uskoro dobiti dijete. Nakon tog dana u njihovom odnosu sa stanodavcima, supružnicima starije dobi, više ništa nije bilo isto. Stanodavci su na koncu ipak obznanili ono što su do tada prešućivali, a Martina i Nenad Glušica slutili. Dana 28. srpnja usmeno su ih pozvali da napuste stan, da bi potom 3. kolovoza dobili i pisanu obavijest o otkazu najma

| Autor: Marcello ROSANDA
Nenad Glušica (Snimio Marcello Rosanda)

Nenad Glušica (Snimio Marcello Rosanda)


Mladog pulskog trenera Nenada Glušicu i njegovu tada trudnu djevojku Martinu stanodavci su izbacili iz stana na Verudi Porat samo nekoliko dana prije termina poroda. Točnije, namjeravali su to učiniti, ali im je plan osujetila intervencija odvjetnika.

Sve je počelo u travnju kada je mladi par obznanio stanodavcima da će uskoro dobiti dijete. Međutim, njihova reakcija na njima najsretniju vijest u životu nije izgledala ohrabrujuće. Naprotiv. Nakon tog dana u njihovom odnosu sa stanodavcima, supružnicima starije dobi, više ništa nije bilo isto.

Iako su u toj kući, u prizemnom stanu, živjeli gotovo pet godina i uredno podmirivali sve obaveze, njihovi su stanodavci odjednom promijenili ponašanje i postupanje.

Počeli su sve više ukazivati na sitne pogreške, izmišljati i lažno prognozirati namjere mladog para, pa i pojavljivati se kriomice na balkonu i promatrati njihovo kretanje. Stanodavci su na koncu ipak obznanili ono što su do tada prešućivali, a Martina i Nenad slutili. Dana 28. srpnja usmeno su ih pozvali da napuste stan, da bi potom 3. kolovoza dobili i pisanu obavijest o otkazu najma s rokom iseljenja do 1. rujna.

Glušica ih je ponovno podsjetio da je njegova djevojka Martina trudna te ih zamolio da produže rok, barem dok se dijete ne rodi. Međutim, stanodavci su angažirali odvjetnika i krenuli u pravnu bitku. Uvidjevši da je vrag odnio šalu, i Glušica je zatražio zaštitu odvjetnika.

U dopisu koji je mladom paru dostavio odvjetnik stanodavaca izneseno je, tvrdi Glušica, bezbroj laži i konstrukcija ne bi li im to jednog dana koristilo kao dokaz u eventualnom sudskom postupku.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum