NAJNOVIJENOVI NATJEČAJ

Mirovinsko prodaje stan u Splitskoj ulici u Puli, POGLEDAJTE ŠTO NUDE I ZA KOLIKO NOVCA

| Autor: Borka PETROVIĆ
N. LAZAREVIĆ

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje ponovo je objavio natječaj za prodaju stanova koje ima u svom vlasništvu. Diljem Hrvatske na prodaju ovoga puta nude 32 stana. Jedan od njih, i to onaj najskuplji, nalazi se upravo u Puli.

Stan u Splitskoj ulici broj 5 nalazi se na prvom katu, ima površinu 66,2 kvadratna metra, energetski razred B i u cijelosti je vlasništvo Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Početna prodajna cijena iznosi 499 tisuća kuna, odnosno jamčevina 49.900 kuna.

Inače, HZMO u svom vlasništvu ima ukupno 650 stanova. Riječ je o nekretninama koje su stekli ponajviše 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, kada su pravni prethodnici Zavoda sudjelovali u gradnji tih objekata, odnosno njihovu sufinanciranju, ili su im stanovi dodjeljivani na korištenje i uporabu, koje je stupanjem na snagu Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima postalo pravo vlasništva.

Zainteresiranima za kupnju Zavod organizira obilazak stanova, a krajnji rok za predaju ponuda je 5. travnja. Ponuda mora sadržavati osobne podatke ponuditelja (ime i prezime fizičke osobe, odnosno naziv pravne osobe, osobni identifikacijski broj, kontaktne podatke, adresu, faks, broj telefona, e-adresa) te naziv banke i broj računa ponuditelja za povrat jamstva u slučaju njenog neprihvaćanja, kao i cijenu izraženu u kunama (brojkama i slovima) koja mora biti viša od početne i potpis ponuditelja te priloge koji se traže uz ponudu, a mogu se iščitati na stranicama HZMO-a.

Ponuditelji su dužni uplatiti jamčevinu u iznosu od deset posto od početne cijene stana u korist Državnog proračuna. Pisana ponuda dostavlja se na adresu: Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, Središnja služba, Odjel za gospodarenje nekretninama, Zagreb, A. Mihanovića 3, V kat, s naznakom "Ponuda za kupnju stana - redni broj stana iz natječaja - ne otvarati".


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam