NAJNOVIJE


PETAK 13. U DNEVNOM BORAVKU ROJCA

LATE NIGHT SECOND HAND SHOPPING uz Vešeraj


Tko kaže da je petak 13. nesretan dan? Petak 13. donosi sreću onima koji znaju ugrabiti pravi komad odjeće, a tu priliku ne propustite na Vešerajevom Late Night Second Hand Shoopping izdanju ovoga petka, u unutarnjem dvorištu Rojca u sklopu programa Ljeto u Dnevnom.

Second hand marketi ili buvljaci postali su mjesto gdje se kreiraju trendovi i u velikim gradovima neizostavni punkt ljubitelja mode, umjetnosti i antikviteta. U manjim gradovima poput Pule, modni buvljak događa se u Vešeraju.

Vešeraj, naime, okuplja ljubitelje mode ili nekoliko izlagačica vintage garderobe koje sa svojim najnovijim kolekcijama iz druge ruke ovog puta gostuju u sklopu programa Ljeto u Dnevnom. Ovaj modni showroom u petak vrata otvara u 21 sat gdje ćete sve do 2 ujutro uz aperitiv i dobru glazbu moći pregledati izbor iz kolekcija vođenih idejom svojevrsnog raja za veš (Veš e raja) u kojem komadi iz nekog drugog vremena uz vašu pomoć čekaju na reinkarnaciju i novu modnu interpretaciju.

Ljeto je tek počelo, a ovo je idealna prilika da si složite kolekciju za glamurozne festivalske i ljetne noći koje s pravom garderobom daju magične moći. Veš -e -Raju. (L. B.)


Podijeli: Facebook Twiter