PROLJETNA AKCIJA

Kontejneri za glomazni otpad na Verudi i Monvidalu

| Autor: Borka PETROVIĆ
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


Proljetna akcija prikupljanja glomaznog otpada po mjesnim odborima traje do kraja travnja, a idući tjedan kontejneri će biti na području Verude i Monvidala. Na Verudi su u ponedjeljak, 8. ožujka, na platou između Krležine kod kućnog broja 27 i 39, a 9. ožujka u Banovčevoj te 10. ožujka kod Zoranićeve 21. Glomazni otpad može se donijeti između 12 i 18 sati. Od četvrtka do subote, 11.-13. ožujka, na redu je Monvidal.

Pored rolokontejnera bit će djelatnik Pula Herculanee koji će kontrolirati koja vrsta otpada se odlaže, a građani moraju imati i osobnu iskaznicu ili zadnji isječak računa Herculanee zbog evidencije. Dozvoljeno je odložiti dva kubika smeća.

Pod glomaznim otpadom podrazumijeva se kupaonska oprema, stvari za djecu, podne obloge, namještaj, kuhinjska oprema te ostali glomazni otpad. U krupni glomazni otpad ne spada električni i elektronički uređaji, akumulatori i baterije, građevinski otpad, opasni otpad (salonit ploče, otpadna ulja, zauljena ambalaža, pesticidi te fluorescentne cijevi). Neće se preuzimati niti šuta, miješani komunalni otpad, tekstil kao ni biorazgradiv, odnosno zeleni otpad.

Kontejneri će na području Mjesnog odbora Kaštanjer biti 15 i 16. ožujka, u Sv. Polikarpu-Sisplacu od 17. do 20. ožujka, na Vidikovcu 22. i 23., u Starom Gradu 24., na Busoleru 25. i 26., na Monte Zaru 27. te u Šijani od 29. ožujka do 1. travnja. Informacije se mogu dobiti telefonom na 052/541-597, 052/544-094, 052/638-401 ili na e-mail adresu: primjedbe@herculanea.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum