NAJNOVIJECjelodnevni program

Koncert i modna revija u dvorištu "žute škole": PULSKA GIMNAZIJA DANAS SLAVI SVOJ DAN

| Autor: Borka PETROVIĆ
Arhiva G. I.

Prije večernjeg humanitarnog programa u Gimnaziji će se održati brojne zabavne aktivnosti - od sportskih igara do kvizova i potrage za prerušenim profesorima po gradu

 

Pulska Gimnazija danas slavi Dan škole, a ove godine gimnazijalci su pripremili poseban zabavni i kulturno-umjetnički program koji će se odvijati kroz cijeli dan. Kako najavljuje ravnatelj škole Filip Zoričić u unutarnjem dvorištu škole održat će se humanitarni koncert bivših i sadašnjih učenika škole i revija osam renomiranih pulskih dizajnera. Voditelji programa bit će sadašnji učenik Eric Skoko i Vlatka Kolarović, bivša učenica škole.

Za glazbeni dio večeri, koji započinje u 19 sati, pobrinut će se školski bend, a planiran je i nastup pjevačice u usponu, bivše učenice Ines Nožice. Osim nje, nastupit će Lara i Luka Demarin, Elena Krizmanić te Marija Božić i Romina Legović na harmonikama. Uz mnoštvo dobre glazbe i modnu reviju, publiku očekuje i nastup plesnog kluba Gimnastars i stand up nastup bivšeg gimnazijalca Vidmarija Rašića. Koncert je humanitarnog karaktera, a iako se ulaznice neće naplaćivati, svaki dobrotvorni prilog ide udruzi "Naš san njihov osmjeh" koja se brine o potrebitim građanima Istre.

No, prije večernjeg programa u Gimnaziji će se održati brojne zabavne aktivnosti kojima se želi zbližiti učenike i profesore te omogućiti zajedničko druženje u opuštenoj atmosferi. Tako će se u dvorani održati igrokaz "Fameja" i školska predstava "Od subote do subote" školskog Dramskog kluba. Zatim slijede razni sportovi i natjecanja između razreda. Učenici će potom zaigrati kviz, ali i krenuti u vrlo zanimljivu potragu - tražit će svoje profesore po gradu, a izazov će biti još složeniji jer će se profesori prerušiti i dobro sakriti. Odigrat će se i utakmice odbojke - između profesorica i profesora, profesorica i maturantica. Učenici će protiv profesora odmjeriti snage u nogometu i stolnom tenisu. Nakon matematičke društvene igre, sve prolaznike očekuje plesni spektakl - u 12.15 sati učenici će otplesati valcer i balun na školskom igralištu.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Webcams provided by webcams.travel add a webcam