Ne ću ben, sad je ura

FOTOGALERIJA / Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula predstavio kalendar za 2022.

| Autor: Ružica KORACA


Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea iz Pule predstavio je kalendar "Ne ću ben, sad je ura" za 2022. godinu.

Kalendar je uradak mlade autorice Adrijane Radolović Rajko, koja već drugu godinu za redom osmišljava Gein kalendar. Osim predstavnica Kluba Gea Pula, autorice Adrijane Radolović Rajko, medijima su se obratili i predstavnici centra Max City Pula koji su pokrovitelji ovogodišnjeg kalendara.

Adrijana Radolović Rajko, mlada mama, žena, odgojiteljica u dječjem vrtiću, osoba puna ljubavi i životne radosti, osmislila je kalendar namijenjen svim ženama ali i muškarcima da ih podsjeti koliko je važno iskoristiti svaki trenutak života za ispunjenje snova i želja.

Sad je ura za voljeti sebe, a voljeti sebe znači i brinuti o svom zdravlju jer je ono najveća vrijednost koju imamo i omogućava nam da živimo život kakav želimo. Stoga ne zaboravi na pregled. Ne ću ben, sad je ura!

"Kalendar je osmišljen u duhu Ružičastog mjeseca s ciljem podizanja svijesti o važnosti redovitih preventivnih pregleda i samopregleda dojki pod ovogodišnjim sloganom Kluba Gea Pula "NE ću ben, sad je ura!"", kazala je autorica Adrijana.

Kalendar krase stihovi na naslovnici, a autorica je njima željela potaknuti žene da se bore za svoje snove, da žive život punim plućima, uživaju u svakom trenutku.

"Upravo je sreća i život bez stresa i negativnih emocija jedan od preduvjeta zdravlja", kazala je Adrijana.

Kalendar je tiskan uz pokroviteljstvo Max City Stoja koji su u tu svrhu donirali Klubu Gea Pula 5.000 kuna, iatsknula je Nataša Vitasović predsjednica Kluba žena oboljelih od karcinoma dojke Gea.

"Bez ove donacije ne bi bilo moguće tiskati kalendar. Grafički dizajn i tisak kalendara potpisuje i donira Klubu Gea Tiskara Digi-color iz Pule", kazala je Nataša.

Na kalendaru su pozirali mladi ljudi velikog srca -  Marita Berleković, Goran Paus, Gorica Paus, Lorena Juričević - Tominić, Martina Žgrablić, Karlo Siljan, Andrea Catela, Paolo Catela, Katia Gortan, Ervin Gortan, Tajana Radanović, Manuela Radolović, David Radolović i dijete Ella Radolović. Svi su se spremno odazvali inicijativi mlade autorice i pozirali kako bi Gea i ove godine imala poseban kalendar s fotografijama iz kojih pršte emocije.

Direktor Max Cityja Stevan Muidža rekao je da će kalendar biti dostupan tijekom predstojećeg vikenda od 11-13 sati na info punktu, razina 0 u Max City-u, a građani svoj primjerak mogu nabaviti i u prostorijama kluba Gea u Nobileovoj 1 u Puli, kao i narudžbom na info@geapula.hr.

Rak se može dogoditi svakome i nažalost statistički podaci pokazuju da će svaka deveta žena u Istri oboljeti od raka dojke. Godišnje u Istri oboli u prosjeku 128 žena, a njih 47 umire.

Klub Gea Pula otvoren je za sve kojima je pomoć potrebna. Za sva pitanja, informacije ili pomoć dostupni su putem adrese e-pošte info@geapula.hr i broja telefona 097 6298 221.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini