SVE ZANIMLJIVIJA RASPRAVA

KLIMAN ODGOVARA MARINI CVITIĆ: Nina Vojnić Žagar se nije učlanila u HDZ. To se moglo provjeriti jednim pozivom

| Autor: Ivor BALEN
Anton Kliman i Marina Cvitić

Anton Kliman i Marina Cvitić


Predsjednik istarskog HDZ-a Anton Kliman kaže da se direktorica Zračne luke Pula Nina Vojnić Žagar nije učlanila u HDZ, a tvrdnje predsjednice Sinidikata Istre, Kvarnera i Dalmacije Marin Cvitić nazvao je insinuacijama koje je "valjda negdje pokupila na kavi".

To je Klimanov odgovor na tvrdnje Marine Cvitić, koja je u današnjem javnom obraćanju direktorici Vojnić Žagar, a povodom propalih pregovora oko kolektivnog ugovora u Zračnoj luci Pula, napomenula da je "prema informacijama kojima oni raspolažu, Nina Vojnić Žagar pristupila HDZ-u".

"... ne bi me čudilo njezino ponovno imenovanje, uz potporu lokalnog HDZ-a koji je pred nekoliko mjeseci tražio njezinu smjenu. Valjda, ako je HDZ-ovka, sada je i dobra direktorica.", napisala je Cvitić u priopćenju.

Klimana smo pitali ako je to istina, a on je rekao da Vojnić Žagar nije u HDZ-u, niti se nedavno učlanila.

Po pitanju imenovanja direktora, Kliman kaže da postoje procedure za to, pa tako i u slučaju Zračne luke Pula.

"HDZ se apsolutno ne petlja oko toga niti se petljao oko prošlog imenovanja koje je bilo", rekao je Kliman, dodavši da ne zna odakle Marini Cvitić te informacije.

"Mogla je jednostavno sve provjeriti jednim telefonskim pozivom, a ne stvarati zbrku u javnosti. Mi smo već deset puta razgovarali o raznim situacijama, pa i o toj u Zračnoj luci Pula", rekao je Kliman. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum