TAPIJA

JOŠ JEDNA U NIZU ŽRTAVA PULSKE PUSTOŠI: Zatvoren kiosk u u centru grada, a ni to nije kraj

| Autor: Roberto RAUCH
Ulica Sergijevaca

Ulica Sergijevaca


Ne prestaje zatvaranje malih poslovnih objekata u centru Pule. Posljednji u nizu je kiosk Tiska u Ulici Sergijevaca, na pedesetak metara od Foruma. Ovo prodajno mjesto se ovdje nalazi već gotovo dva desetljeća, a svojevremeno je zamijenio štand za prodaju sladoleda "Čarli", koji je devedesetih godina kuglicu sladoleda naplaćivao tek dve i pol kune.

Kiosk u Sergijevaca se zatvara

Tiskov kiosk adio...

Premda smo jutros u samom kiosku ugledali i prodavačicu, obavijestila nas je kako danas službeno ne rade, što se vidjelo i po praznim policama. Ljudi su i dalje navraćali po cigarete ili novine, no također su obaviješteni da je kiosk zatvoren.

Od Tiska nismo dobili službenu izjavu, no neslužbeno saznajemo kako kiosk jednostavno nije bio dovoljno profitabilan. Teško vrijeme za tu firmu potvrđuje i zatvaranje triju prodajnih mjesta u posljednja dva tjedna u Puli.

Sudbina je to i mnogih drugih trgovina u Ulici Sergijevaca, koja ovih dana izgleda posebno opustošeno. Vrlo je vjerojatno da će se zatvoriti i Tisak na ulazu u Mornaričku bolnicu, a spominje se i njegov prebačaj unutar nove bolnice. Radnice iz kioska, saznajemo, neće dobiti otkaz, već će biti prebačeni u drugu poslovnicu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of