NAJNOVIJE


PULA

Izložbe i panel diskusije u ACI-jevoj "Torti" na rivi

Arhiva

Ugostiteljski objekt, popularna "Torta" na rivi, u ACI marini Pula, dobio je novog zakupca, Puljanku Ružicu Jakovljević koja ovom objektu želi vratili stari sjaj. Jer, napominje, ovo je jedini ugostiteljske objekt u kojemu možete uživati u pogledu na Arenu, istovremeno okruženi morem.

- Naša je intencija da prostor, kojemu smo dali naziv "Blue Shell", a koji se često doživljavao kao zatvoren za Puljane, otvorimo sugrađanima svih životnih dobi i zato ćemo krenuti s organiziranjem izložbi, raznih predavanja i događanja, veli Jakovljević, dodajući da će za popularno-znanstvena događanja biti zadužen Marino Tumpić, voditelj Astronomske udruge Vidulini i nositelj istarskog svemirskog programa. Prva izložba otvorena je jučer pod nazivom "Pulski golijati na svjetskim morima". Riječ je o izložbi fotografija najvećih željeznih "monstruma" koji su izgrađeni u Uljaniku. Izložba se može pogledati svakim danom od 8 do 18 sati.

- Želimo Puljane vratiti na more i zbog toga ćemo im ponuditi mjesto za ugodno druženje, kazala je Jakovljević. Tumpić navodi da će se panel diskusije održavati petkom navečer, a svaki tjedan mijenjat će se i izložbe. Panel diskusije dotaknut će se raznih područja - od astrologije, letećih objekata, informatike i robotike pa sve do maslinarstva… "Diskutirat ćemo o svemu što ljude zanima i o čemu vole razgovarati i slušati", kaže Tumpić. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam