NAJNOVIJE


PREDVODNIK NOVOG DOBA DIZAJNA AUTOMOBILA

Inovativan i odvažan dizajn BMW X2 čini pravom lifestyle ikonom


Predvodnik novog doba dizajna automobila u kojem vozila sve više odražavaju individualnost njihovih vlasnika – novi BMW X2 svojom ekstrovertiranom pojavom svakako privlači poglede. Inovativan i odvažan dizajn ovaj automobil čini pravom lifestyle ikonom. Osim karakteristične kvalitete i zadovoljstva u vožnji, ovaj BMW sada je još poželjniji zahvaljujući povećanoj dinamici i živahnoj okretnosti.

Već na prvi pogled na moderne kupe linije ove gradske jurilice otkrivamo njezin karakter koji savršeno pristaje urbanom centru grada, a svoje prave osobine pokazuje na planinskim cestama punim zavoja. Ovo je idealan automobil za odvažne i ekstrovertirane vozače koje osim užitka u vožnji traže automobil koji savršeno odražava njihov karakter i stil. Uz dva paketa opreme koji se mogu dodatno personalizirati dostupne su potpuno nove boje Galvanic Gold i Misano Blue koje X2 čine pravim mamcem za poglede. Osim skladno spojene profinjene robusnosti većih X modela s linijama kupea, odlikuju ga snažni motori i izravno upravljanje, a za bezbrižnu vožnju zaslužni su sustavi aktivne i pasivne sigurnosti poput sustava upozorenja i automatskog kočenja pri mogućem naletu na vozilo ili pješaka, te povišeni položaj sjedenja koji omogućuje dobru preglednost.

Dinamika vožnje i jednostavnost vožnje u gradu najlakše se postiže odabirom automatskog mjenjača s osam stupnjeva prijenosa, a moguće je odabrati i pogon na sve kotače s kojim novi X2 postaje nezaustavljiv neovisno o vrsti podloge. Navigacijski sustav s velikim zaslonom osjetljivim na dodir i visokokvalitetni audio sustav Harman Kardon ugodit će očekivanjima i najzahtjevnijih vozačica te svako putovanje učiniti iznimno jednostavnim i zabavnim.

(PROMO)


Podijeli: Facebook Twiter